Ikke-kategoriseret

CONTACT & ABOUT

13. november 2012

 photo 1-juilapng_zps37175c6d.jpg

Kontakt: Frk.Overspringshandling@hotmail.com

MIG:  Jeg hedder Juila (læs indlægget om mit umulige fornavn hér). 31 år. Fuldtids boligblogger og sygeplejerske. Queen of old things. Bosat på Nørrebro ved søerne. Med kærestemand og katten Elmer. Bor på et gammelt tørreloft på 124 kvadratmeter. Drømmer om min egen skæve lille café, hvor indretningen afspejler mit boligunivers

Bloggen afspejler 100 % min interiørstil og alle de små andre ting jeg holder af.

 • Svar
  Annemette
  30. juni 2013 at 22:34

  Hejsa
  Leder efter en plakat, som jeg tilfældigvis er stødt på, pådin hjemmeside – det er plakaten med tallet 9. Det link du har sat op (de indre broer) – der kan jeg ikke finde den. Ved du hvor den forhandles? på forhånd tak 🙂

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   1. juli 2013 at 9:35

   Hej Annemette 🙂 Det er plakatmageriet Klam (her) som har lavet plakaten. Men det ser ud til at plakaten ikke produceres mere. Men måske du kan skrive til dem – de printer selv deres egne plakater så måske det er noget de kan klare i et snuptag?! Hvis det er et “9” tal du leder efter så tjek denne amerikanske hjemmeside ud – og skriv “number 9” i søgefeltet – der kommer en del forskellige frem. Jeg har selv købt fra hjemmesiden et par gange, uden at hr. Told har snuppet varen. Hjemmesiden har ca. 1 om måneden gratis forsendelse til DK – jeg laver et indlæg næste gang dét sker 🙂

 • Svar
  Aida Ceesay
  10. april 2014 at 21:09

  Hvis du nogensinde skulle sælge ud af dine fine ting så sig endelig til! Misunder helt du kan finde så mange fine ting 🙂

 • Svar
  Danielle Bertelsen
  2. juni 2014 at 23:48

  Hej Frøken Overspringshandlinger! Jeg er vild med din blog og vild med endelig at have fundet en blogger, der deler samme passion som mig for… gamle fund, skøre påfund, at smadre vægge og ikke mindst at dekorere og RE-dekorere! Jeg er netop blevet tildelt blogger prisen The Liebster Award, hvilket giver mig den ære at kunne nominere andre bloggere, som jeg jeg gerne vil anerkende! Og du er en af dem! 🙂 Keep up the good work!

  Du kan læse mere om den her: http://interiorwise.wordpress.com/2014/06/02/liebster-award/

  Hilsner, Danielle
  http://www.interiorwise.wordpress.com

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   29. juni 2014 at 19:12

   Ih tak! Sikke en ære..tusind tak 😀
   Det vil jeg straks læse mere om 😉

 • Svar
  Jette
  9. marts 2015 at 22:20

  Hej. Har set artiklen om dig og dit hjem i Boligmagasinet. Du har fine ting, også noget fundet i New York.
  Er der loppemarkeder i New York du kan anbefale?

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   7. april 2015 at 5:54

   Hej Jette – denne kommentar er gået mig helt forbi desværre ( beklager altså). Jeg kan helt klart anbefale Brooklyn Flea market, som bliver afholdt 2 forskellige steder i weekenden ( det er ikke helt de samme sælgere, på de 2 dage). Hell’s Kitchin samt Cheasea Flea Market er også meget fine. Og så er der Greenflea på Manhatten.

 • Svar
  Maria Jacobsen
  22. marts 2015 at 21:59

  Hej,
  Først og fremmest rigtig fed blog med en masse god inspiration! ☺️
  Jeg kom egentlig ind på din blog, fordi jeg søgte på en lyskæde med store pærer, hvor der kom et link frem til en lyskæde til 219 kr + 80 kr i porto. Jeg kan dog ikke umiddelbart finde den, kan du hjælpe?
  På forhånd tak!
  Hilsen Maria

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.