Ikke-kategoriseret

Hjælp!

20. november 2012

Jeg er temmelig ny herinde og jeg syntes det er lidt noget fjollet noget at der ikke nogen decideret blogstream for almindelige /PLUS brugere – eller bare en bloggerliste !? Jeg finder det derfor lidt svært at udforske de forskellige blogs 🙁 Eller er det bare mig der har overset en funktion? – kan man se flere non-premium blogs end de ca. 3 stykker der figurer under ” sidste indlæg fra PLUS bloggere”? huh?

Men smid et Bloglovin link til jeres blog hvis i lyster – følg mig på Bloglovin hvis i syntes om min spæde blog so far – så kan det være at jeg også følger  jer 😉

Photobucket
Follow on Bloglovin
http://www.bloglovin.com/en/blog/4235851

 • Svar
  beautifulmess
  27. november 2012 at 22:51

  Så er vi to! Synes nemlig også at det er dårligt!

  http://www.bloglovin.com/en/blog/4289207

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   27. november 2012 at 23:53

   Det er så fjollet!!!!! 🙁

 • Svar
  Jannie Helle
  28. november 2012 at 0:14

  Ja, er også ret enig med dig. Jeg blev ret overrasket over, at der skal så meget til, for at blive premium blogger. Jeg fandt dig nede blandt de tre under sidste indlæg, og jeg må sige, jeg allerede er ret vild med din blog 🙂 Jeg er også lidt en sucker for gamle ting og sager; men er måske ikke den bedste til at få mest muligt ud af det. Jeg følger dig i hvert fald nu i håb om endnu mere inspiration 🙂
  Så vil jeg også lige høre, hvordan du får de forskellige ikoner til bloglovin’ ind i din blog? Jeg er meget ny 🙂

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   28. november 2012 at 8:32

   Ja det er altså virkelig ærgeligt!!! bøv bøv:(
   Tak for rar kompliment…der kommer ihvertfald meget mere op – eksamenstid aka overspringshandlingstid nærmer sig drastigt 🙂
   Mhp på de ikoner, så hentede jeg dem inde på Bloglovin under “My account” også “Follow Buttons” også fulgte jeg den her guide

   • Svar
    Jannie Helle
    28. november 2012 at 11:53

    Mange tak. Fik det til at virke:)

 • Svar
  Jane Elkjær
  11. december 2012 at 11:47

  Jeg synes meget godt om din blog! Elsker din boligstil.

  http://janeelkjaer.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   11. december 2012 at 13:10

   I lige måde..super fin blog du har dig 🙂 og tillykke med stillingen !!!

Svar

Instagram