Ikke-kategoriseret

DIY Porcelæn Maling

27. februar 2013

Spray neon

Jeg har fået en ide –  jeg må igang med at sætte mit eget finurlige præg på et te-stel / kaffe-stel med spraymaling – ja måske endda på tallerkener og sovsekander!

Jeg kan jo livligt forestille mig det: jeg hoster et kaffekage- selskab – yndigt og fint OG med mit meget stel. Veninderne ydbryder “nææææh sikke et fint stel” hvor har du dog det fra ???”  Og jeg svarer nonchalant ” det har jeg skam selv skabt” – Jojoooh…jeg kan se det ske 🙂

Spraymaling der holder på keramik kan købes i Panduro (her) i et væld af farver fra 79 kr. til 99 kr. Måske man også skulle købe lidt porcelænsfarve til penselbrug  (her) det fås i endnu flere flottefarver fra 45 kr. 

Hvis man ikke har et stel stående, som man gerne vil ofre i kreativitetens navn, så kan man ofte i Søstrene Grenes eller i Tiger/Kræmmerhuset finde et hvidt standard stel – Ikea er også en mulighed.

Jeg tror nu at jeg vil tage på loppemarked og finder mig et gammel hvidt stel overdækket med krummelurer og blondelignende mønstre, for at skabe en kontrast mellem det gamle og moderne.

Jeg tænker at det må være muligt at lege lidt med noget ombre-effekt eller med noget malertape for at skabe lidt mønstre og geometri – det hele må afprøves!

Glæder mig til at give det et forsøg, tiltrods for snerten af:  “øj det lyder tørt” og som noget faster/moster/oldermor kunne finde på at bruge søndagen og mandagen på. Men bevares – det skal skam nok blive fint og hygsomt! Porcelænsmaling er det nye ” lim tapet på ALTING”.  ( Jeg er bag ud – Se nu bort fra mit sidste indlæg, som illustrerede endnu en af tapetens mange potentialer ).

Update følger så snart jeg har fundet stellet og har besluttet mig for en farve/farver – jeg tror dog næppe at det bliver neon. Selvom det da ser fint ud.

Følg mig på bloglovin 🙂

Billedet er fundet på Pinterest.

 

 • Svar
  fashionfactory
  27. februar 2013 at 9:32

  Kunne jeg godt overveje næste gang jeg kommer forbi en genbrugsbutik 🙂

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   27. februar 2013 at 9:46

   Det var selvfølig også en mulig – Røde Kors butikken på Jagtvej her i KBH har en masse porcelæn 🙂

 • Svar
  Maiken Zooey
  27. februar 2013 at 9:50

  Sikke en god ide! Jeg vil være med på den trend!!!!! Glæder mig til at se dit resultat og bliver inspireret!

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   27. februar 2013 at 9:51

   Jeg glæder mig også til at se resultatet, må jeg ærligt indrømme 🙂

 • Svar
  CT
  27. februar 2013 at 10:01

  Hvor har du mange fede indlæg. Dig må jeg følge på Bloglovin 🙂

 • Svar
  Jannie
  10. februar 2014 at 12:01

  Hvis man bruger den spraymaling til keramik, skal man så hverken slibe eller bruge nogen form for grunder inden man maler porcelænet? 🙂

Svar