Ikke-kategoriseret

Muleposer

2. april 2013

1-Opdateret for nylig17

Fine muleposer ca. 105 kr. stk og  ca. 58 kr. i porto fra Søciety6 i USA. Obs de har ofte gratis forsendelse world wide. Hold øje med det gule banner i toppen af deres hjemmeside;)  Alle muleposerne fås også som billedillustrationer, puder, iphone case mm. Se evt mine indlæg fra igår, med fine illustrationer fra diverse kunstnere.

Det er ingen hemmelig at jeg de sidste mange år har tullet rundt med “muleposer” i alt slags vejr. Man kan eje en milliard af dem, de er billige og “afslappede” også kan de rumme min Mac når jeg skal i skole. Jeg syntes ofte det kan være svært at finde mule-poser med den “rigtige” længde på hanken – de er næsten altid for korte – så korte at man ikke rigtig kan bruge tasken som skuldertaske. Jeg er lav…som i meget lav..a la 1.60 lav….så at bruge en mulepose med selv den korte-irreterende hank, som håndtaske, medføre en ucharmerende slæben af tasken hen af jorden : ik godt for tasken også så ser det underligt ud! Så Jah – det jeg ville sige er: HURRA for mule-poser med den lange hank!

Nu vil jeg kaste mig ud i lidt mere eksamenslæsning. Nu er der snart kun 1 år til jeg er færdig som sygeplejerske 😀

 • Svar
  Sidsel
  2. april 2013 at 8:36

  Jeg købte en fra Asos år tilbage med lang hank. Den har også bare hængt på mig 24/7 🙂

  • Svar
   froekenoverspringshandling
   2. april 2013 at 8:58

   Ja selv i regnvejr – så får de da bare en fræk Faktapose nedover sig i cykelkurven, således at bøger og andet indhold overlever. Man vil så gerne anstrenge sig i finhedens navn 🙂

Svar