Ikke-kategoriseret

Min Instagram Plakat

27. august 2013

1-1-IMG_1504-003

1-sumopix-002

Er den ikke blevet fin min Instagram plakat med 140 forskellige sjove/underlige/pinlige billeder fra det sidste års tid?? Jeg er mægtig tilfreds med resultatet og jeg syntes den er herlig!!! Jeg skal klart have trykt én ved udgangen af hvert år – måske i andre i størrelser eller måske på lærred!!! Hvert lille billede repræsenterer et øjeblik/en situation, som jeg mere eller mindre kan huske og jeg syntes det er fantastisk at have dem allesammen samlet ét sted.

Plakaten blev trykt hos SUMOpix og “lige om lidt”(læs: i aften), følger en guide til hvordan jeg lynhurtigt fik lavet plakaten med et super nemt og gratis program, nemlig:  Printsgram.

Da jeg gennem tiden har brugt mange forskellige filtre på mine instagrambilleder, valgte jeg også at bruge en enkelt funktion i det gratis program Picasa, således at der på alle billederne blev skruet ned for mætningen.

Plakaten måler 70 x 50 cm. og kvaliteten er fantastisk! Plakatens opløsning analyseres automatisk når man uploader det på SUMOpix – yderligere tjekkes plakaten manuelt inden den sættes i produktion – super fin service, som sikrer at man får leveret noget ordentligt.

Rammen er fra Ikea og hedder Fjällsta. Den koster 199 kr. og kan ses her.

 

Mi

 • Svar
  T Anne
  28. august 2013 at 6:25

  Den er sygt flot!

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   28. august 2013 at 6:28

   Pænt Tak 😀

Svar