Ikke-kategoriseret

Sorte Epoxy Gulve.

14. april 2014

1-Sminkebord 1-Desktop48

be657cb07e04d21cdaf245b7af0245ab

1-Desktop47

Vores gulve er æld gamle, og grimme – ja faktisk vil jeg gå så langt som at kalde dem “hæslige”. Specielt i stuen er de så tyndslidte, at de aldrig ville overleve en gulvslibning uden at flække. Jeg har derfor overvejet om de mon skulle have en omgang sort Epoxy maling, da nye gulve med mig på SU ikke er et alternativ. Er der nogen der har erfaring med det? Epoxy skulle være ret holdbart( siger rygtet) – er det sandt? Jeg er panisk angst for grimme afskalninger.

Findes der noget som er endnu bedre end Epoxy?

Jeg syntes virkelig at kontrasten mellem teaktræ/palisander og det sorte gulv er HENRIVENDE…for ikke at tale om de rå murstensvægge, mod de sorte gulve.

skal / skal ikke…. 

Alle billeder er fundet på Pinterest.

 • Svar
  Emma Ipsen
  14. april 2014 at 17:14

  Altså, vi skal have lagt epoxy i vores nye hus i både køkken, gang, badeværelse og kælder om ikke så længe. Det skulle være ekstremt slidstærkt da det jo også bliver brugt i supermarkeder, på bilværksteder m.m. Det er også hvad vores gulvmand siger. Derudover er det heller ikke så dyrt 🙂

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   14. april 2014 at 17:26

   Øj hvor fint, hvad farve skal det være? Og skal i have lagt et tykt lag, så brædderne ” forsvinder” og det bliver plant, eller skal man stadig kunne se brædderne hvis du forstår hvad jeg mener? 🙂 Mon man kan gøre det selv, hvis man bare skal lave ét rum (til at starte med) 🙂 PS bor du i KBH området ( tænker i forhold til priser hvis man skulle have en gulvmand ud)?

   • Svar
    Emma Ipsen
    16. april 2014 at 18:08

    Vores skal lægges på beton så det bliver helt plant 🙂 Det er et tykt lag (0,5 cm). I køkken og gang skal det være helt lysegråt og i kælderen + toilet skal det være hvidt. Jeg vil nok ikke råde dig til at springe ud i at gøre det selv. Hellere få en gulvmand sat på opgaven da det vist er ret så svært hvis man skal i gang selv.. Jeg bor desværre på sydsjælland, men ift. mange andre gulvtyper er epoxy et af de billige – du kan jo ringe og spørge en lokal gulvmand hvad hans kvadratmeterpris er 🙂

 • Svar
  Ronni
  21. april 2014 at 13:32

  Hej Frøken

  Epoxy er nok desværre også en noget dyr løsning for dig. Epoxybelægning er en omstændig affære grundet alle de sikkerhedsmæssige foranstaltninger man skal tage sig når man arbejder med epoxy. Jeg ville nu alligevel anbefale dig at tage kontakt til et eller flere gulvslibere og høre om ikke en afslibning skulle være mulig. Det vil nok være den billigste løsning for dig.

  Mvh.
  Ronni

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   23. april 2014 at 13:38

   Hej Ronni tusind tak for vejledning – kan se at du ved hvad du snakke om. Men er det korrekt forstået at man kan få epoxymaling decideret til træ?
   gulvene i stuen er så tynde at de er begyndt at flække :/

 • Svar
  Michelle
  5. maj 2014 at 22:07

  Hvis du endnu ikke er gået i gang med projektet, vil jeg skynde mig at anbefale almindelig gulvmaling! Jeg har malet mine gamle slidte planker i køkkenet sorte, og det ser fantastisk ud! Jeg har endnu ikke fået givet gulvet 2. gang, (selvom projektet snart er et halvt år gammelt) men det ses overhovedet ikke… Det er rigtig slidstærkt, hvilket var meget vigtigt for mig, da køkkengulvet er rimelig udsat.

Svar

Instagram