Ikke-kategoriseret

◊ Fødselsdags- og juleønsker. Del 1.

5. december 2014

•⋱◊⋰•

 ⋘•◊▲◊•⋙

1-Skærmbillede 2014-12-007

 

•⋱◊⋰•

Jeg er en dem, som enten er heldig eller uheldig og har fødselsdag hér i december – afhængigt af, hvordan man ser på det (jeg tror ikke, der er brug for yderligere uddybelse af de 2 scenarier ;)). Men når nu gave-regnen rammer mig 2 gange, inden for så kort tid, så er det super vigtigt, at ønskelisterne er klar i god tid, så den kære familie og de kære venner, har mulighed for at økonomisere og planlægge, når nu de skal begave mig i både starten og i semi-slutningen af måneden (Og nej… dét er ikke min logik og omsorgsfulde tankegang der hér bliver fremlagt, men de andres frustration :p).

Om jeg nogensinde har haft ønskelisterne klar, mere end MAX. 4 dage før-dagen-før-dagen?: “næææh !”, men tanken har været der… rigtig mange endda og det må da tælle for noget:). Jeg ved ikke, hvorfor jeg går i stå hver gang den liste skal skrives, for når jeg trasker rundt her i KBH, peger jeg, prøver jeg, smider jeg mig på, rør jeg ved, sætter jeg mig på, dufter jeg til ALT hvad der rent fysisk kan lade sig gøre af smukke dimser og dutter. Jeg laver dybe suk efter varerne og forsikrer mig selv om, at jeg vil købe tingen næste gang jeg er i byen ( haha..).  Men så kommer jeg hjem, og så er det som om, at jeg er blevet dement og ikke kan huske hvad jeg SÅ gerne ville have. Måske det er et tegn på, at jeg slet ikke mangler noget?! Eller måske er jeg så hellig, at det er fordi, jeg ikke kan lide at ønske mig noget af andre :p  Anyways, idag fik jeg gang i ønsketækningen og det gik fantastisk – så godt at jeg er igang med at forberede en del 2 og del 3.  I min familie giver vi ikke mange dyre gaver. Hvis vi har på fornemmelsen, at der er en person, som ønsker sig noget dyrt, vanvittigt meget, så slår vi os sammen. Jeg har netop sådan et par ønsker – så godt det ikke er mig, der skal beslutte hvad jeg skal have 😛

Beklager at bloggen stadigvæk roder – der kommer snart styr på den 🙂

◊•Forhandler-link-liste •◊

 1. Plantestastiv  Fermliving •⋱◊⋰•  2. Danish Art Prints – Art Versus Design  What we do •⋱◊⋰•  3. Kontrapunkt Mobile  Flensted Mobiles •⋱◊⋰•  4. Normann Flip Bordspejl  Normann Copenhagen •⋱◊⋰•  5. Flaskeåbner Fort Standard •⋱◊⋰•   6. Flower me happy – Lotta-  Meyer-Lavigne Lotta •⋱◊⋰•  7.  Face Illustration  Bob Noon •⋱◊⋰•  8. Plantestastiv ↣ Fermliving •⋱◊⋰•  9. Neu Kande Stor  Ferm Living •⋱◊⋰•  10. Neu Kop  Ferm Living •⋱◊⋰•  11.  Cono Bladskåle KählerDesign •⋱◊⋰• 12. Architechtmade Turningtray  (sort/rød)   Finn Juhl •⋱◊⋰• 13. Lyngby Vase Special Edition ( Guld 20 cm) ↣ Lyngby Porcelæn •⋱◊⋰• 14. Ukendt fundet på Pinteret – er der nogen der ved hvor man kan få den ? •⋱◊⋰• 15. Lille hvid/sort vase ↣ Anne J og Ulab •⋱◊⋰•  16. Potteskjuler Messing Skjalm P. •⋱◊⋰• 17. Flora Monstera Illustration ATWTP •⋱◊⋰•  18. Kitch Rack Reol  TSE TSE •⋱◊⋰•  19. DWL Kammerstage i glas m. Læderstrop Holmegaard •⋱◊⋰•  19 Petite Machine (sort) Lindholdt Studio.

 

 • Svar
  Bk
  9. december 2014 at 17:35

  Fin blog! Fin ønskeseddel!

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   11. december 2014 at 18:05

   Takker 😀

Svar

Instagram