Ikke-kategoriseret

◊ Ugens Favorit: En Fra Hjertet.

13. januar 2015

⋘•◊▲◊•⋙

 photo DANMARKsindsamlingenmedDSlogo_zps6cdd721f.jpg photo EksempelparingldquoDANMARKsindsamlingenGrafisk-3jpgrdquo_zpsfe24ee70.jpg•⋱◊⋰•

“Ugens Favorit” var en nem én for mig i denne uge, fordi når design, indretning og velgørenhed kombineres, bliver jeg edderglad indeni!

VISSEVASSE har designet en plakat i samarbejde med Danmarks Indsamling 2015. Indtægter fra salget går ubeskåret til bl.a. at mætte munde, mindske børnedødeligheden og sikre alle børn i Afrika skolegang. Målet er at samle 200.000 kroner ind til fordel for udviklingslandene i Afrika, men lad os sende deres trykkeri på overarbejde!!!!!!!

Jeg har købt min plakat!!!!  Vis jeres støtte og få ovenikøbet den fineste plakat for det, i VISSEVASSE’s karakteristiske støvede pasteller. I Danmark har vi siden 2007 indsamlet 700 millioner kroner og hjulpet børn i mange udviklingslande. Køb en til dig selv eller til en du syntes mangler noget smukt på væggen, køb en til din arbejdsplads og gør samtidig en stor forskel! Plakaten måler 50×70 cm, koster 250 kr. og illustrerer ” Et budskab om håb” : en grynede solopgang, et funklende stjerneskud og nødhjælpen, der er på vej i lastbiler over Lillebæltsbroen, mens den gamle Lillebæltsbro skimtes i baggrunden. Broer symboliserer sammenhæng og muligheder; land forbindes, mennesker mødes og nye muligheder opstår.  Lillebæltsbroen har i øvrigt en helt særlig historie – den blev indviet i 1970 med en bro-march arrangeret af Røde Kors, hvor 175.000 danskere, børn som voksne, travede over broen.

Danmarks Indsamlingen løber af stablen d. 31 Januar!!! Hjælp VISSEVASSE med at nå målet!

•⋱◊⋰• Forhandlerliste •⋱◊⋰•

Designfund •⋱◊⋰• Decorateshop •⋱◊⋰• Cahetu •⋱◊⋰•

 Designdelicatessen •⋱◊⋰• Kalejdoskop •⋱◊⋰• ViSSEVASSE 


 • Svar
  Røde Kors
  14. januar 2015 at 6:59

  Super fedt, at du skriver om den flotte plakat.

  Der er så mange gode initiativer omkring Danmarks Indsamlingen.

  De bedste hilsner, Simon fra Røde Kors

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   14. januar 2015 at 17:09

   Ingen årsag – Jah der er super mange gode initiativer!!! 🙂

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.