Ikke-kategoriseret

◊ Video fra mit vindue

8. marts 2015

⋘•◊▲◊•⋙

Forår

⋘•◊▲◊•⋙

Vejret har været helt fantastisk i dag og jeg har både været på loppemarkedet i nabolaget,  spist morgenmad på Bevar’s, nydt solen ved Dronning Louises bro, drukket en vino på Props og nydt solen hjemme i lejligheden. Hermed en lille video fra spisebordet, hvor jeg sidder og blogger;  filmfotograf bliver jeg nok aldrig – men for pokker, hvor mærker man bare sommeren i den video. Elsker hvordan solen titter frem. Jeg har musik på, men man kan stadig høre en “summen ”  gaden – Elsker hvor jeg bor 🙂

[vidcore vid=”8qCqGv7Q”]

 • Svar
  Julie
  8. marts 2015 at 17:06

  Wow, hvor ser det lækkert ud. Hvad er det for noget musik du spiller? 🙂

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   8. marts 2015 at 17:08

   Takker 😉
   Det er Odessa med ” Hummed Low”.

Svar

Instagram