Ikke-kategoriseret

◊ Ugens Favorit

13. marts 2015

⋘•◊▲◊•⋙

House Doctor Tool Box

⋘•◊▲◊•⋙

Forleden morgen susede jeg i høj fart på min cykel, forbi Maduro i Frederiksborggade her i København. Eftersom jeg var fastlåst i en meget intens og latent agressiv cykelstime, turde jeg ikke smide lappen i vejret og signalere, at jeg gerne vil stoppe op og vindueskigge, på det fine nye, de havde i vinduet; nemlig værktøjskasser.
Så nu har jeg googlet værktøjskasserne og fundet ud af, at de fra House Doctor (de kan købes hér og selvfølgelig også hos Maduro, hvis man er i nabolaget).

Udover værktøj, syting, legetøj og dimser tænker jeg, at den også kan bruges til Make-up og dullegrej, såsom krøllejern, hårlak m.m . Men jeg tænker SELVFØLGELIG også, at den kan bruges som et virkelig fint plantedisplay; ved at stille “høje” planter i bunden af kassen og skyde de små “etager” til siden og stille små kaktus og sukkulenter forskudt på dem. Hvis der er nogen derude, som forsøger sig med dét, må de meget gerne sende mig et billede 🙂

Værktøjkassen er lavet i stål og måler: L 42 x B 20 x H 11,5 cm

For min skyld, må man gerne give den lidt bank med en hammer og få malingen til at skalle lidt af med sandpapir – det giver et mere råt industrielt look, som jeg jo knuselsker.

•⋱◊⋰•

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-13 kl. 09.21.02_zpspewtsgsr.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-13 kl. 09.21.25_zpsqphitnlf.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-13 kl. 09.21.18_zpshvrcbl1w.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-13 kl. 09.21.32_zps91agiddu.png

•⋱◊⋰•

Indlægget indeholder affiliatelinks

  • Svar
    Pernille
    13. marts 2015 at 10:04

    Ej en sjov idé og opbevaring til sine syting eller make-up – nu har jeg så ikke den største samling sysager og make-up bliver måske alligevel lidt for voldsom (: , men det er jo samtidig en super fin indretningsdetalje til stuen. God idé det med planterne – I like (:
    http://www.pernille-weidich.dk

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.