Ikke-kategoriseret

◊ MUST HAVE

17. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

Liljan Lysestage

⋘•◊▲◊•⋙

 photo 42be3f61-8b5f-4401-866c-81cea7eaf262_zpsxr0ot8ar.jpg

Jeg har længe kigget efter skulptøren Ivar Ålenius Björk lysestage ” Liljan” på loppemarkeder (venstre hjørne) Jeg syntes den er så fin, simpel og smuk. Allerhelst vil jeg gerne eje en af de gamle Liljan stager, i sådan lidt patineret messing. Men jeg må nok lidt erkende, at jeg må på et svensk loppemarked, for at opstøve min elskling.  Jeg har dog ændret lidt mening ift. KUN, at ønske mig en gammel Liljan. Den fine styling op over, har i hvert fald sat nogle overvejelser i gang; skal jeg købe/ ønske mig en nyproduceret – eller lede til evig tid på loppemarkeder? Jeg kunne også gå i en antikbutik eller på mit elskede DBA og Lauritz. Men det er som om, at jeg på lidt tvangspræget vis, har sat mig for, at finde lysestagen på et loppemarked – I’m weird like that:p
Til de mindre tvangsprægede Liljanlovers derude: “hun”  kan købes for ny hér 😉

Jeg spottede også et par andre finheder i stylingen op over , som jeg har forsøgt at identificere for jer (sådan cirka):

Hvis man bor i København kan lignende planteillustrationer, som ses i baggrunden på billedet, erhverves til en flad 10 krone (se hvor i dette indlæg).  Just Spotted har også nogle virkelig fine Flora Danica plakater hér.

Hænderne i træ ser umiddelbart ud til at være fra HAY – de kan bl.a. købes hér og koster 129 kr.

Lignende glasklokke til at udstille dimser eller planter i, kan købes hér. I kan se, hvordan jeg har stylet mine glasklokker her og her.

•⋱◊⋰•

 photo lil_zpsrah5mqrm.jpg

 

Indlægget indeholder affiliatelinks.

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.