Ikke-kategoriseret

◊ Bloganbefaling med meget Fuck

17. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

Fuck Your Noguchi Coffee Table

⋘•◊▲◊•⋙

Sidste år grinede jeg meget af indretningsbloggen: “Fuck Your Noguchi Coffee Table”. Det er plat humor så det batter og jeg æder det råt. Konceptet er simpelt: en masse inspirerende interiørbilleder beskrives og teksten starter altid med “FUCK Your…” – Simpel as that 😛

Desværre opdateres bloggen sjældent – men der er i hvert fald 32 sider med inspirationsbilleder, med beskrivelser som: “Fuck your footwear as decor”,  ” Fuck your indoor swing”, ” Fuck your one garment that hangs conspicuously outside of the closet” , “Fuck your design object children’s toy”, “Fuck your tiny succulent array that sits atop a series of book stacks” – ELSKER DET 🙂

Et eksempel fra bloggen, ses herunder og så er det i øvrigt et godt tip, hvis man er farve-sart i bogreolen.  Hylderne på billedet kan næsten kun være den populære String Pocket Reol (den kan bl.a. købes hér i et væld af farver).

 photo 1v_zpsvuz0f2pg.jpg

Fuck your bookshelf with all of the spines facing in.

•⋱◊⋰•

Indlægget indeholder affiliatelinks.

  • Svar
    Maia
    17. marts 2015 at 14:54

    Hold da op. Æder den RÅT! Specielt billedet med de neon lister. Hold nu K*** det ser sejt ud! Der skal overtales kæreste nu :joy:

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.