Ikke-kategoriseret

◊ Ugens Favoritter

18. marts 2015


⋘•◊▲◊•⋙

Ugens favoritter er daglige favoritter herhjemme

⋘•◊▲◊•⋙

Billederne hér er fra i vinters og nuppet fra min IG. Der er nu ikke meget der har ændret sig  på badeværelsefronten, udover jeg har fået flere planter derud og ikke har Eukalyptus-trip længere 🙂

Mine basic badeværelse favoritter, som jeg køber igen og igen er Kiehl’s coriander håndsæbe og Rituals duftpinde med duften ” Lotus secret“. Når jeg tænker over det så er det en anelse vanvittigt at “betale 120 kr. for en omgang håndsæbe, men jeg forsvarer det med, at jeg som sygeplejerske simpelt spritter hænder så mange gange i løbet af en dag  og at jeg med alt det ” håndværker” arbejde jeg får lavet, får så knas tørrer hænder – for ikke at glemme kuldens indflydelse og min evne til at glemme mine luffer! Så min konklusion er; at mine hænder fortjener en luksus håndvask i ny og næ. Og så elsker jeg bare generelt Kiehl’s produkter og emballager. Det skal lige nævnes, at håndsæben altså ikke dufter af koriander, a la friskhakket eller tørret – men himmelsk og friskt. Duftpindende holder ca. i 3-4 mndr. Når man køber flasken på 230 ml. Jeg elsker den afdæmpede duft de giver – sådan lidt mystisk og sødt. Og så er den bonus, når Elmer har besøgt kattebakken.

Vores  fine rustne bordblade er lavet af min svigerfar – det er en jernplade, som han selv har rustet og efterfølgende lakeret.
Spejlet har jeg hængt op i sejlgarn, på samme måde, som den lille kurv fra House Doctor, som vi bruger som hylde ( okey, der har indholdet ændret sig siden i vinters) Spejlet sad på et sminkebord fra 60’erne, som jeg fandt på gaden og satte i stand. Sminkebordet står i stuen og er blevet malet sort, da teaken ikke var til at redde ( det plejer jeg ellers at ku’ 🙁 ). Det kan ses hér.

 photo Bad_zpsaxp7dowu.jpg
 photo bad1_zpsaoh2ti3a.jpg

Indlægget indeholder affiliatelinks.

•⋱◊⋰•

 

 • Svar
  Mette Sofie
  19. marts 2015 at 12:00

  Hej Juila.
  Jeg har ledt og ledt rundt på din blog for at finde ud af, hvor I har fået jeres spisebord fra? Evt. om du ved nogle, der forhandler det/lignende?
  Tak for en virkelig, utroligt inspirerende blog!

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   20. marts 2015 at 17:28

   Hej Mette 😀 Bordet det er fra Ilva – deres grenbrugs Elme træ serie, der hedder Lormont. Jeg har haft det en del år. men One Funky Furniture her i Kbh laver virkelig fine rå spiseborde 🙂
   Og tusind tak 😉

 • Svar
  Emilie
  22. marts 2015 at 22:44

  Hvor er den fine kurv der hænger på væggen mon fra?

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   23. marts 2015 at 5:32

   Den er fra House Doctor 😀

Svar

Instagram