Ikke-kategoriseret

◊ Nyt yndlings “portræt”.

29. marts 2015

Dagen er blevet brugt på INGENTING udover min snart ugentlige slentretur i Botanisk Have og min næsten lige så ugentlige kage ( Denne gang Cinnamon Buns fra Laura’s Bakery). Lyset var MAGISK i Palmehuset så min kæreste var hurtig med at knipse lidt billeder ( han evner normalt ikke at tage billeder, men i dag gik det meget godt :P). Det øverste billede er nu mit favorit ” I’m walking away” billede – og vidst også mit eneste :p
Jeg havde selvfølgelig glemt, at komme memorykortet i – så der var desværre ikke plads til alle de fine plantebilleder jeg havde tænkt mig at tage 🙁 Men I kan se lidt skønne billeder fra min ABSOLUT yndlingssted i HELE københavn, lige her.

 photo b4_zpsielsno9i.jpg

 photo bbb_zpscthgiqhx.jpg

 photo kage_zpsns60trgo.jpg

•⋱◊⋰•

    Svar