Ikke-kategoriseret

DIY Chili Spiring

31. marts 2015

 photo fa0e44db-9ba9-418d-b17c-ff603219d1a8_zpsazygtige.jpg

Kan I gætte hvad jeg har haft gang i (uden at læse på papiret og uden at læse blogindlæggets titel – haha).

Det ligner ikke ligefrem den gængse ” jeg leger med jord og plantefrø”, men jeg har faktisk gang i chili-spiring i et lille drivhus. De små runde briketter er lavet af kokos, der vokser i højden efter en lille time, når de bliver douchet med vand. Briketterne tjener, som små potter og faktisk også som jord, indtil der kommer spirer. Når spirerne er store nok, skal de plantes over i rigtige potter. Det regner jeg med, er om ca. 2-3 uger.

Det er virkelig smart og nemt – håber det virker 😛

Følg med mig og de andre chili-spirings-folk derude på Instagram : # plantenchili

Har I prøvet at så andet i kokosbriketter?

Indlægget er lavet i samarbejde med Fausol.

•⋱◊⋰•

    Svar

    Instagram