Ikke-kategoriseret

◊ Medlemskab i en “Eksklusiv” Klub

1. april 2015

nes

Jeg er faktisk uddannet kaffe Barista ( før jeg blev sygeplejerske) og er selvsagt en “rigtig kaffesøster” (kl. er knapt  9 og jeg har allerede indtaget 2 kopper). Næsten intet slår duften af nymalet kaffe eller duften fra vores Nespressomaskine om morgenen . Vi haft vores Nespressomaskine i 2,5 år og jeg knuselsker den og min mælkeskummer/varmer. Og så elsker jeg, at uanset om jeg er “inde i byen”, i New York eller i Paris, så kan jeg smutte ind i en af Nespresso butikkerne og scanne min Nespressochip og få mig en gratis kop kaffe og en cantuccinni. Det er som at være i en lille ” eksklusiv” klub, at eje sådan en maskine.
Ekspedienterne kunne dog godt skrue ned for høfligheden og venligheden. Jeg ved godt, at det er en del af konceptet – men ro på med “De” ” Frøken” og ” Hr. Klintgaard” . Jeg føler jo næsten, at jeg ikke kan tillade mig, at ankomme med en fedtet knold, lugtende lidt af gnu efter en hård og lang nattevagt:p
Hver gang jeg er derinde eller på café, hvor cantuccinni følger med kaffen, overvejer jeg at købe en hel pakke med hjem. Fordi iiih, hvor er det bare hyggeligt at sidde og krumme med sådan én. Men jeg må tilstå, at jeg kender min egen grådighed for godt; som om jeg nogensinde ville nøjes med en ” kiks”, hvis jeg har en hel pakke stående.

•⋱◊⋰•

 • Svar
  Anne Mette
  1. april 2015 at 10:05

  Men hov, hør sig mig, når nu du er rigtig barista, synes du så, at Nespresso er god-god kaffe?

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   2. april 2015 at 7:04

   Ja det syntes jeg virkelig det er 😛 Ellers havde jeg jo ikke skrevet det 🙂
   Det er kvalitetsbønner, der er ristet og behandlet på lige fod, hvis ikke bedre end nogle af de bønner der hældes på espressomøllen rundt omkring i byen. Det eneste man kan sætte spørgsmålstegn ved kan påvirke smagen er faktum, at de ikke er nymalede. Men også der har Nespresso sørget for at have hjernen med, ift. at processen fra kværning til indkapsling foregå i et lukket miljø, så aromaen ikke påvirkes af lys, luft og temperatur/fugt. Selve nespressomaskinen fungerer på stort set samme måde, som en “rigtig” espressomaskinen. Vandtrykket er dog ikke lige så højt ( af anatomiske og størrelsesmæssige årsager), så det kan også påvirker smagsoplevelsen lidt. Gennemløbstiden er måske også lidt hurtigere end de ideelle 25 sek. Men igen: det ikke noget man bemærker OG slet ikke, hvis man ikke er barista også bare er almen kaffeglad 😀
   Selvfølgelig ville jeg da eddergerne have en rigtig espressomaskine, men så skal jeg op give over 25.000 kr. for noget der er virkelig godt og så har jeg i øvrigt heller ikke plads til sådan et monstrum. Så jeg står 100 % inde for Nespresso Kaffe – og så har de deres eget fairtrade program 😀 ( Jeg er faktisk ikke sponsoreret af Nespresso selvom det godt kunne lyde sådan )

 • Svar
  Katrine
  1. april 2015 at 15:28

  Sjovt, det tænkte jeg også… Synes du, at Nespresso kan sammenlignes med kaffe serveret fra “rigtige kaffebarer”? 🙂

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   2. april 2015 at 7:05

   Hej Katrine, du kan Læse mit svar til Anne Mette 😀

 • Svar
  Louise
  5. april 2015 at 20:53

  Jeg er også kæmpe Nespresso-fan. Jeg fik min første maskine i 2007, inden det var sådan RIGTIG udbredt. Og jeg købte sidste år en ny. Den gik så i stykker efter en kortere kaffepause, men så sendte Nespresso da bare en spritny, til trods for at jeg havde købt maskinen hos en anden forhandler på udsalg til kun 650 kr. Det er virkelig god service.

  Jeg glæder mig som et lille barn til deres julekaffe hvert år. Og jeg er vist på mælkeskummer nr. 3, men det bliver også flittigt brugt.

  Jeg lærte at drikke kaffe i Italien, og jeg synes, det er på samme niveau som den bedste kaffe, jeg har fået i Italien. Eeeeeelsker min Nespresso-maskine. Men ja, de må gerne skrue lidt ned for høflighedsfraserne i butikkerne. Det er altså mærkeligt at blive tiltalt med De, når man er 32 år, og ekspedienten er i 20’erne. Og det er også mærkeligt at være fru.

Svar

Instagram