Ikke-kategoriseret

◊ De der glas <3

3. april 2015

Jeg har vidst fået nævnt ét par gange eller tusind, at jeg elsker alt med bobler og særligt Cava ( Og Gin med tonic-bobler – INGEN agurk (læs her) :P). Hvis det stod til mig, så havde jeg ALTID en flaske på køl – til den hyggelige aften, til sol + veninde  på broen, læsning i vindueskarmen, til den latterlige dårlige dag og til den festlige fest ( Cava er bare altid skønt og jeg er ikke specielt kræsen 😛 ). Men lidt ligesom med Cantucinni (se mit indlæg her og min eddernemme og pædagogiske opskrift her), så ville jeg nok have svært ved at holde fingrene væk, hvis der lå sådan én flaske og pyntede i mit køleskab. Jeg har et sundt forhold til alkohol, vil jeg mene. Men jeg elsker Cava så højt, at jeg nok ville finde en anledning eller 5 til at pop’ den any time. Vi har en evig fyldt Rungsted-rollator stående (mini-bar på hjul); dén kan jeg dygtigt holde mig fra.

I går fandt jeg 2 af disse fine ” Champagne Coupe” glas i Genbrugshallen på Staden – og de skulle naturligvis akut Cava-testes, da Irma tilfældigvis havde et tilbud jeg ikke kunne modstå 🙂
Det er ikke så lang tid siden, at jeg forelskede mig i nogle smukke nyproducerede champagne glas, som jeg stadigvæk stærkt overvejer at købe 6 stk. af . De forhandles hos Mixmeister (hér) og hedder “Opera Champagne Coupe 24”. Jeg vil dog stadigvæk lede efter nogle flere “unikke” på loppemarkeder og i genbrugsforetninger. Man kan jo ikke kun nøjes med 8 glas – man skal minimum have 12, ik’ ? Jeg elsker ” jagten” på loppemarkeder !!!!!
Hvis man som jeg er pjattet med, at blande nyt med gammelt, kan man bl.a. på DBA søge på “cocktailglas”= der kommer nemlig (ironisk nok) mange fine Champagne glas frem.

•⋱◊⋰•

 photo d7b42bdb-300e-4b59-96d3-8658e7aa0c1c_zpsay6lgb3r.jpg

 

rcr-opera-coupe-champagne

 

De fine glas fra Mixmeister <3

    Svar

    Instagram

    Instagram has returned invalid data.