Ikke-kategoriseret

◊ Et Minde til Tørreloftet

8. april 2015

Da vi boede i Marokko ( I kan læse lidt om min baggrund her), havde vi en hængekøje ude i haven. At ligge der en varm sommerdag (eller vinterdag), med citrusdufte fra vores appelsin- og citrontræer i luften og med udsyn til vores små bananpalmer (som den ene jul var pyntet med juletræspynt, fordi der var nedlagt landeforbud mod at falde nåletræer pga. tørke:P ) – dét var bare det hyggeligste og det savner jeg helt vanvittigt.
Kroppen gearer bare automatisk ned i et helt andet tempo, når man ligger og svæver i en hængekøje. Jeg overvejer om det må være et fostersyndrom af en art.

Lige nu ønsker jeg mig ikke en hængekøje, men en hængestol – da den passer lidt bedre ind i lejligheden. Jeg elsker den afslappede boho-have-feeling den giver og så tænker jeg, at den må være fantastisk at sidde i. Jeg har dog ingen som helst ide om hvordan man sikrer, at hele loftet ikke falder ned ? Jeg ved, at vi har tværgående bjælker under loftet – men hvordan vi lige rammer sådan en ?! Kan man tage røntgenbilleder af loftet – hehe ? Og hvilke vanvittige ravplugs, skal der bruges til at holde mit korpus svævende? Til jernstangen vi har over spisebord (se her) har vi brugt de vildeste “Piranha” fra Black & Decker, som vi kunne finde ( men de kan “kun” holder 25 kg. ). So what to d0 ?

Jeg har samlet lidt inspiration og lidt links, til hvor man kan købe hængestole. Så må vi se om jeg selv får købt en 🙂

For mere Bohemian inspiration kan man evt. tjekke min DIY ud på Macramé planteholdere (her)  og på min Wallhanger (her). Eller mit link til fine Drømmefangere (her).

 photo hoslashngestol9_zpsvu8euomu.jpg

 photo haeligngestol5_zps2878uxdv.jpg

 photo haeligngestol8_zpscuvaawgf.jpg

 photo haeligngestol1_zpsm2iskjbq.jpg

Denne hængestol kan købes her hos Ellos eller en lignende (men lidt mere kostbar) her hos Kaiku.

 photo haelig10_zps69vxp65y.jpgDenne farverige hængestol kan købes her hos Urban Outfitters.

 photo hhh_zpstgljmpet.jpg

Noget lignende denne kan købes her.

•⋱◊⋰•

Indlægget indeholder affiliatelinks.

  • Svar
    Mette
    8. april 2015 at 12:12

    Sådan en hængestol er så fin i indretningen, og meget meget hyggelig t sidde i. Vi har brugt sådan en kæmpekrog, der drejer a la spiral (giver det mening?), som kan holde til mange kilo (Godt nok til en hænge vugge, men same same) Vi købte den vist i Silvan.
    Mvh Mette

Svar

Instagram