Ikke-kategoriseret

◊ Farvel til det Gamle

10. april 2015

 photo headerapril2_zps4mlsbzya.jpgBloggen roder helt vanvittigt fordi jeg er ved at optimere den og gøre den lidt mere overskuelig for jer:) Særligt er den helt gal med kategorierne, som jeg er ved at flytte op i top-menuen. Kategorierne kommer til at have drop-down underkategorier ( Når man hoover/Klikker henover dem) og jeg tror det bliver så fint, når jeg er færdig dem og har flyttet hvert et enkelt blodindlæg ind i den rigtige kategori. Udover at der kommer en masse nye kategorier, såsom : “Planter”, ” KBH”, ” Glimt” og ” Weeklies”  – med hver deres underkategorier, har jeg igen ændret min header, da jeg syntes den anden var for stor. Jeg har valgt at bruge min lille selv-tegnede sofa (baggrund for den her) sammen med Monstera Deliciosa blade, som jeg på besværligvis fik taget billeder af forleden ( anvendte samme metode, som med sofaen).

Go’ fredag derude – vejret er jo lige til Dronning Louises 😉

 photo 0a70618d-3c41-4b3f-961b-f7b96cebb4e6_zpsu71mgtal.png

 

 

  • Svar
    Connie //Larsens Blog - Hverdagsskriblerier
    10. april 2015 at 18:54

    Kender godt det med at rokere om på bloggen … vælge nyt tema …det roder lidt et par dage … men ligesom man trænger til nye planter indimellem (og jeg er gået fra NUL til 13 på 5 dage!!!), så trænger man også til fornyelse på sin blog 🙂 Synes din er blevet rigtig fin… og dejligt med drop-down menuerne *thumbs up*

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.