Ikke-kategoriseret

◊ Vee Speers Plakater Nu i DK

12. april 2015

Nu kan de populære Vee Speers plakater købes i Danmark. ViSSeVASSE forhandler som de eneste i landet den Australske fotografs portrætter af børn/unge – de har nemlig helt specielt fået lov til at trykke 18 af hendes mange fine portrætter.
Nogle af plakaterne er fra hendes fotoserie “The Birthday Party” imens andre er fra “Thirteen”. Begge fotoserier er både fantasifulde, smukke og poetisk og så har de virkelig også kant.

Der er et par stykker af portrætterne, som har været uundgåelige, at spotte i diverse boligreportager, på blogs og IG; f.eks pigen med sæbeboblen, pigen med fuglen, pigen i sort, Pigen og kragerne). Men der er klart nogle af de andre, som jeg også synes fortjener lidt mere opmærksomhed, f.eks er jeg vild med pigen med bladvingerne og pigen og haren. Pigen med dukkerne har jo det vildeste udtryk – hold op hvor er hun smuk.

Plakaterne  måler 50 x 70 cm. koster 395 kr. lige her.

The Birthday Party består faktisk af 52 billeder. Resten af billederne kan ses hér. Der er nogle virkelig vilde nogle imellem, som også er lidt uhyggelige, men det kan jeg jo også godt li´ – jeg høster stadigvæk kommentarer for mit vintage porcelæns dukkehoved, som jeg har stående i en glaskuppel 😛

 photo Vee3_zpsjgl1dtph.jpg

 photo vee2_zpsxxlcmmrk.jpg

 photo Vee_zpsjfiebupe.jpg

    Svar

    Instagram