Ikke-kategoriseret

◊ Indret med Globusser

6. maj 2015

Jeg ønsker mig brændende en globus med lys i  – og gerne én i et antik look. Globusser er dekorative og så har de ofte en virkelig hyggelig og afdæmpet aftenbelysning – og så er de jo et fantastisk læringselement til børn. Som barn havde min søster og jeg en blå dele-globus. Den var uden lys, men den indgik i  virkelig mange sammenhænge: i dukkeleg og skoleleg, den var ” disko”-kugle og forlystelse/karussel i et interimistisk Tivoli for vores bamser – der var ingen grænser for, hvad vores globus kunne bruges til. Længe leve børns ubegrænsede finurligheder 😀

Globusser.dk kan man finde en væld af forskellige globusser i forskellige prisklasser – selv en globusbar, som jeg syntes var det fedeste da jeg var yngre (læs: i alkohol-acceptabel alder).

I dette indlæg har jeg udvalgt nogle af min favoritter globus med lys.

 photo gl2_zpsabddzwng.jpg photo gl5_zps65kekb7i.jpg photo gl3_zpsuu7n5lkm.jpg photo gl7_zpsjhsobaip.jpg photo gl8_zps89usiqpm.jpg photo gl6_zpsyba6gytb.jpg photo gl1_zpsnm0u501a.jpg photo gl4_zps71ucamnb.jpg photo gl9_zpsvkf5bzaq.jpgIndlægget indeholder affiliatelinks.

 • Svar
  Laura
  6. maj 2015 at 11:27

  Åh, jeg har i mange år ønsket mig en globus, men har bare ikke fundet den rigtige! Og nu er det alligevel meget godt, for vi er ved at sælge alle vores ting, haha.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   6. maj 2015 at 17:19

   Hahaha…en globus må da næsten også være jeres maskot 😛

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.