Ikke-kategoriseret

◊ Nørrebro:1 Ny butik,Fest & marked

9. maj 2015

I dag og i morgen sker der ting og sager på Nørrebro…

 photo kaktus_zpsmngjrtqc.jpgKaktus København holder åbningsfest fra kl. 13-17 på Jægersborggade 35 – hvor der vil blive serveret tequila drinks og mexikanske Burritos til lyden af Audiocase. Jeg havde faktisk planlagt, at tage et smut derhen og kigge på fine kaktus, men jeg tror det må blive i morgen, hvor de også har åbent fra kl. 10. En kaktus konceptbutik er jo en vanvittig god og kærkommen ide 😉

Ligedes fra kl. 13 spiller den dejligste gade – Blåggårdsgade – op til fest med koncerter fra 4 scener og gadehygge helt frem til kl. 23, hvorpå festen rykker ind i Støberiet (indgang 30 kr.). Jeg har stort set været med til ALLE Blågårdsgadefester siden vi flyttede ned i den her ende af Nørrebrogade og det er altid SÅ hyggeligt. Så jeg overvejer lidt at smutte derned, når nu jeg nærmest sidder heroppe og er (ufrivilligt) med alligevel. Nattøjet sidder bare forbandet godt fast i dag, efter en uge med SÅ VANVITTIGT MEGET ARBEJDE. Så nu vil jeg starte med, at gå ud og holde SPA-dag på badeværelset og prøve at komme til at ligne et menneske igen.

I dag er der Forårsmarked i Stefansgade fra kl. 10-16. “…Butikker, iværksættere og kreative folk fra Nørrebro slår nemlig markedsboder op foran Stefansgades bemandede legeplads, og her kan man købe alt fra delikatesser, kunsthåndværk til smykker og spændende plakater” (kilde: AOK)

I morgen afholder DYRK Nørrebro Plantebyttedag – læs mere her.

Kærlighed fra Nørrebro.

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.