Ikke-kategoriseret

◊ Vinderne: MixMeister Give Away

18. maj 2015

 photo widgetMMeister_zpss9qruoq3.jpg

Så er vinderne af de fine RCR Opera Champagne Coupe glas fundet. TAK for alle de gode drinks-tip ( både med og uden alkohol) – over 600 deltog, men hver deres lille tip til, hvad glassene skulle indvies med. Jeg har nu, skrevet en hel del cocktails ned, som skal testes over sommeren (med måde-ish). Jeg kan konkludere, at I er særligt begejstret for Gin og Cava (Wohoo: fra Aarhus til København er vi på de 2  ;P ). Hjemmelavet Rababer-og hyldeblomstsaft er en klar favorit, i mange af jeres drinks og så er i glade for de syrlige drinks ( Jeg er enig i ALT dette 😉 – så jeg kan godt se at, jeg enten selv må i gang eller at jeg må have fat i svigermor eller Torvehallerne.

Nu til vinderne:

Instagram vinderen er  @louiseoest og her på bloggen er vinderen: Kathe Reimuth. Vinderen får direkte besked på mail. Hvis I bor i Kbh. kan vi godt aftale en drop-off . Tusind Tak til MixMeister for samarbejdet 😉

Opskriften på den syrlige gin drink på billedet, kan ses på bloggen

Indlægget er lavet i samarbejde med MixMeister. Indlægget indeholder ikke affiliatelinks. Glassene på billedet er mine egne og de er ikke sponsorerede.

  • Svar
    Kathe
    20. maj 2015 at 13:03

    Wuhu det er mig som vandt her på bloggen! Hvor er det nice 😀 Jeg har ikke fået en mail endnu, men jeg har selv sendt en til dig, håber at det er fint nok 🙂 Og igen mange mange tak!

Svar

Instagram