Ikke-kategoriseret

◊ Dansk Gin – Jensen’s Gin

30. maj 2015

 photo jensens_zpscjsut6on.jpg

I går kom jeg hjem fra ferie i det græske og var noget nær døden nær, efter at have slæbt min kuffert op på 4.sal (jeg bar til 2. sal og kærestemanden tog den resten af vejen). Det eneste jeg havde fokus på, var at komme op og overnusse vores kat Elmer og sikre mig, at hverken han eller planterne var traumatiserede over mit fravær, trods kærlig pasning (jeg har det bedst med at gøre mig selv vigtigere end jeg er). Ved vores hoveddør stod en lille fin kasse fra Kompas Kommunikation, med Jensen’s Gin og nogle fine Nachtmann-glas fra Spieglau. FERIEN ER IKKE SLUT ALLIGEVEL!!!!!

Jeg er jo som nævnt en hel del gange (måske for mange gange) meget glad for Gin. Så jeg glæder mig til på onsdag, hvor Distortion indtager min gade her på Nørrebro – så er der nemlig dømt Ginfest i vindueskarmene, med mit Gin Eller DØ Crew.

Jensen’s Gin bliver fremstillet i London, men det er danske Christian Jensen, der står bag. (Fun fact: vidste I, at der 258.203 danskere der hedder Jensen til efternavn ;p).

Jeg kommer snarest med en feedback på de krystalklare dråber, der gerne skulle rumme toner af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og en let tør peber-lakridset eftersmag. Jeg kan jo ikke vente til på onsdag 😉

Indlægget er sponsoreret (produkterne er modtaget som gave).

 • Svar
  Lisbeth
  30. maj 2015 at 17:27

  Hvor er det også bare nogle fine flasker (og glas)! Det er lige før jeg får lyst til at kaste mig over en gin-drink alligevel, selvom jeg endnu ikke helt er blevet fantastiske venner med den klare væske. Den eneste kombinationen indeholdende gin, som jeg endnu har kastet min kærlighed over er den søde syrlige Gin Hass (som jeg til gengæld kunne drikke i litervis haha) (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   30. maj 2015 at 18:08

   Jah, de er virkelig pæne at have stående fremme 😀
   Der var en gang, hvor jeg heller brød mig om gin….jah der var en gang ;P

 • Svar
  Camilla - Scent of Fashion
  30. maj 2015 at 17:54

  Uha, det lyder ikke dårligt! Og indpakningen er da for lækker. Er selv en sucker for gin 😉 Nu skal han bare passe på, at bøfhuset ikke kommer efter ham…

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   30. maj 2015 at 18:09

   Hahah, når jah :p

Svar

Instagram