Ikke-kategoriseret

◊ 5 Sengesæt i Hør

10. juni 2015

Sengetøj i hør, lyder umiddelbart lidt frelst, tørt, kedeligt og ærlig talt en anelse “spelthippi ” orienteret. Men jeg må indrømme, at jeg nu flere gange har stået og små-nusset lidt på materialet, når jeg er stødt på det. Jeg har konkluderet, at jeg tilsyneladende ER glad for den “organiske” fornemmelse det har og så er hør ovenikøbet åndbart og kan absorbere fugt (hej sommervarme…). Men jeg har altså stadigvæk til gode, at sove i det 😉 Så jeg har kigget på lidt forskellige forhandlere og vil da lige dele dem med jer…

 photo h1_zpstonk87ua.jpg photo h_zpsohmtify6.jpg

Dobbelt dynebetræk i hør hér og singel hérPhotocredit: H&M

 photo h4_zpsul4xseo6.jpg

Sengetøjsserien LinBlomma fra Ikea (hér) er også fremstillet i hør og fås både til single og dobbeltdyner. Photocredit: IKEA

 photo HH_zpsmnactw4n.jpg

Sengesæt fra Ellos i hør i blå eller hvid. Singlesæt kan købes hér . Flere Brands til salg hos Ellos kan ses hér. Photocredit: Ellos

 photo hhh_zpsr7mpzghp.jpg

Himla Dynebetræk Sunshine fås i mange skønne farver og forhandles hos Ellos og Magasin. Photocredit: Himla

 photo Skaeligrmbillede 2015-06-08 kl. 19.56.12_zpsxiajldec.pngLinenMe sengesæt kan købes hér i flere farver. Photocredit: LinenMe

Indlægget indeholder affiliatelinks.

    Svar

    Instagram