Ikke-kategoriseret

◊ Tip: Potteskjulere fra H&M Home

10. juni 2015

Farverne “grøn” og “guld/messing” komplementerer hinanden så edderfint. Herhjemme har jeg mange små stillebens med lige præcis den kombination og jeg bliver om muligt ALDRIG nogensinde træt af det. H&M Home er kommet ud med deres “Home Gardening Goodies” og jeg har udvalgt nogle af mine favoritter. Resten kan I se hér.

 photo v5_zpsyuliow31.jpg photo v2_zps2bzftsvs.jpg photo v1_zps77eodpil.jpg

 photo v7_zpst4gqfe6d.jpgKøb de stribede metal potteskjulere hér

 photo v3_zpspjtix3qf.jpg

Bladformet potteskjuler i guld hér

 photo v_zpsqhmvhxin.jpgBladformet potteskjuler i sølv hér.

 

 

 • Svar
  Mathilde
  13. juni 2015 at 10:28

  Jeg kan anbefale at kigge i gamle kasser hos mor og far eller hos bedsteforældrene. Jeg har nemlig fundet nogle ret fine mæssingstager, der virkelig gør sig godt i et lille stilleben med en grøn plante og en hvid vase.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   13. juni 2015 at 18:35

   Nemlig – man kan virkelig finde skatte i de ” gamles” gemmer 😀

Svar

Instagram