VORES TØRRELOFT

Minimalistic Mess

25. juni 2015

Give away’en er slut og vinderen er fundet 😉

Min årlige ferie i New York ( + 2 ugers Road Trip med start i New Orleans <– den er dog ikke årlig) nærmer sig og jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken om alt den hygge der er forude; traske gader op og gade ned, tage en stikker på en sidevej og ikke ane hvad den bringer, fantastisk lækker mad, cocktails, Cheesecake-balooza, loppemarkeder og fester – jah bare duften/lugten af New York er værd at vente på.

Jeg har i min forventningsglæde lavet et lille samarbejde med min fellow Nørrebroborger Kathrine, som står bag webshoppen Minimalistic Mess. Kathrine laver både illustrationer, grafisk design og er fotograf og så er hun mindst lige så hovedkulds forelsket i New York, som undertegnede og har lavet flere fine illustrationer, som afspejler den kærlighed. Hendes New York Buildings illustration er en af mine favoritter og den hænger nu og giver mig et lille “gip” hver gang jeg ser den 🙂

Deltagelse i Give Away om 1 valgfri plakat

For at deltage, skal du i kommentarfeltet enten give et tip til New York (det må omhandle hvad som helst), skrive hvad du gerne vil se, hvis du en dag skulle til New York eller du kan også bare nøjes med at skrive hvilken plakat du gerne vil vinde, hvis du skulle være så heldig.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer. Da der kun er én præmie vil jeg på udlodningsdagen starte med, at tælle deltagere hér på bloggen og fortsætte på Instagram. Er der f.eks. 20 deltagere her på bloggen så har den første kommentar på IG nummer “21”. Man må gerne deltage begge steder (1 gang) – så har man også et ekstra lod i konkurrencen 😉 .Jeg trækker en vinder d. 1 juli.

OBS man kan kun deltage, hvis man har adresse i DK.

For inspiration til hvordan du kan style en af hendes plakater er Minimalistic Mess IG proppet med fine billeder af hendes kunders stylings og hende egne 🙂

DIY på min Akvaralvæg kan ses her

 photo CE6E7DD4-7924-47C1-B3DF-FA5EE660ABD1_zpsgbjnd4bp.jpg photo 7975f491-554c-420f-ac8c-a50a4196e69e_zpszvin9rc2.jpg photo 04235cad-fa48-4a54-b815-d8c9a5488881_zpsnmsn43ei.jpg

Her er et lille udsnit af, hvad Kathrine ellers har lavet af finheder:

 photo 112_zpsvtvbhshw.jpg photo 113_zpsycvgubpc.jpg photo 116_zpsvq242hkl.jpg photo 115_zpsouzhf7un.jpg photo 111_zpsj6hi0xjv.jpg photo 114_zpsdgrhhlss.jpgIndlægget er lavet i samarbejde med Minimalistic Mess

 

 • Svar
  Nanna
  25. juni 2015 at 21:13

  Uuuh High Lane en sommerdag og samtlige restauranter i MeatPacker. Jeg ønsker mig også New York Buildings 🙂

 • Svar
  Charlotte K
  25. juni 2015 at 21:16

  Monstera Plakaten er så smuk, den vil jeg så gerne vinde.

 • Svar
  Mette
  25. juni 2015 at 21:25

  5 leavesi Greenpoint – bedste morgenmad

 • Svar
  charlotte
  25. juni 2015 at 21:36

  denne her er virkelig fin:http://minimalisticmess.dk/product/a3-birds-in-the-sky

 • Svar
  Mille
  25. juni 2015 at 21:43

  Uhh, der er mange gode tips.. Har dem nedskrevet et eller andet sted, som jeg ikke kan finde på stående fod – men et tip kunne i hvert fald være at tage gratis-færgen til Staten Island.. Man får en smadder fin tur med en kaffe i hånden og et flot kig til Manhattan Skyline + et kig til frihedsgudinden 🙂

  Ellers vil mit tip være at bo i Brooklyn i området ved Morgan Ave Station 🙂

  God tur! Må være fedt at have NY som en tilbagevendende destination!

 • Svar
  Maria Thomsen
  25. juni 2015 at 21:47

  åh altså, hvor er de smukke!
  Jeg er loge kommet hjem fra NYC, og det absolut sjoveste var at leje cykler på Upper West side, hvor der er vanvittigt fint og man hat lyst til at lure bag alle de smukke butikfacader, og så kan man snildt fortsætte på cyklen ind i central park, hvor man altså får den bedste udsigt til de høje bygninger bag de flotte, kæmpestore træer. Jeg var i hvert fald helt solgt!!

  Kh Maria og god tur!!

 • Svar
  Jane
  25. juni 2015 at 21:59

  Var der sidst i snestormen og minus 15 grader… Skidt tidspunkt… Efteråret i NY er klart det bedste (og smukkeste)

 • Svar
  Anne V
  25. juni 2015 at 22:10

  Jeg har desværre ingen tip – gid jeg havde; men har kun været i NY i to døgn. Det var fantastisk og jeg vil meget gerne tilbage.

  God tur til dig

 • Svar
  Anja F
  25. juni 2015 at 22:35

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg vælge City Destruction i A4

 • Svar
  Jeanett
  25. juni 2015 at 22:35

  Jeg har aldrig selv været i New York, så jeg kan nok ikke anbefale noget, du ikke allerede selv har planer om at se. Men du må have en dejlig ferie! Til gengæld vil jeg rigtig gerne vinde en plakat, og det må enten være New York Buildings eller Laundry time. Det er så svært at vælge

 • Svar
  Maria A
  25. juni 2015 at 23:13

  Jeg kan desværre ikke dele nogle oplevelser fra NY, men GID jeg en dag kan! Tilgengæld er det ingen problem at finde en flot plakat – det skulle da kun være fordi de er så svære at vælge imellem! Men min favorit må nok blive ‘A letter and lights’ i A3.

 • Svar
  Ida
  25. juni 2015 at 23:41

  For filan de er flotte!!

 • Svar
  Nanna
  26. juni 2015 at 6:29

  Bare det var mig som skulle tilbage til NYC! The rabbit hole i Williamsburg! Prøv deres eggs Benedict ellers kan jeg kun anbefale at I tager til governers Island for at få et pusterum og frisk luft. Dejligt at få anbefalet minimalistic mess. De plakater er da så fine!

 • Svar
  Anne-Dorte
  26. juni 2015 at 7:55

  Jeg synes birds in the sky er ualmindelig smuk og ville elske at have den hængende herhjemme!

 • Svar
  Sissel
  26. juni 2015 at 8:20

  årh – JEG VIL BARE GERNE TIL DEM BY! Og så vil jeg bare gerne have nogen af hendes smukke værker!

 • Svar
  Ina
  26. juni 2015 at 8:41

  Verdens bedste by! Bare tanken om at slentre rundt på opdagelse giver mig kuldegysninger! Fineste plakater!

 • Svar
  Anna
  26. juni 2015 at 10:10

  Jeg vil SÅ gerne til New York engang! Når jeg kommer til storbyer er det første jeg gør, altid at finde den bedste lille “get-away” coffee shop i lokalområdet. Der er bare altid god stemning sådan nogle steder, og kulturen skinner helt igennem (+ jeg elsker kaffe).. hæhæ!

  xx

 • Svar
  katrine søgaard
  26. juni 2015 at 16:51

  åh jeg drømmer om at rejse til new york. så ville jeg løbe i central park og nyde efterårets farver.
  kh katrine

 • Svar
  Andrea K
  26. juni 2015 at 18:12

  Nu har jeg desværre aldrig været i NY, men jeg har aldrig drømt om at slå mig ned på en bænk i Central Park med en god bog, eller med en picnickurv og bare nyde dagen og se alle de forskellige mennesker gå forbi.

  God fornøjelse 🙂

  • Svar
   Andrea K
   27. juni 2015 at 8:02

   Jeg mente jo selvfølgelig “Altid”, i stedet for “Aldrig” 😀 :grinning:

 • Svar
  Anonym07
  26. juni 2015 at 18:31

  Jeg ville elske at vinde denne;
  http://minimalisticmess.dk/product/a4-monstera-plant-illustration

 • Svar
  Louise O
  26. juni 2015 at 18:32

  Super lækker give away. Jeg ønsker mig denne;
  http://minimalisticmess.dk/product/watercolor-world-map
  Såfremt at jeg bliver den heldige vinder 🙂

 • Svar
  Karoline
  27. juni 2015 at 8:13

  jeg savner tagterassen på Yotel hotellet i New York. At sidde på tagterassen og nyde sin morgenkaffe, eller en lækker drink senere på dagen, er noget af det jeg savner mest. Yotel ligger lige midt i travle NYC, men på Yotels tagterasse er der fred og idyl på en varm sommerdag 🙂

 • Svar
  Katrine M
  27. juni 2015 at 13:33

  Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at sætte mine fødder i New York, men når jeg engang kommer dertil kunne jeg blandt andet godt tænke mig et smut forbi botanisk have.

 • Svar
  Anne H.
  27. juni 2015 at 15:14

  Jeg vender med sikkerhed tilbage til LIC Market, 22 DR , Long Island City. Alobar, Vernon Blvd., Long Island City og El’rey på Stanton St.

  Ønsker dig en dejlig ferie

 • Svar
  Amanda H.
  27. juni 2015 at 18:59

  Vil gerne have den her, hvis jeg vinder 🙂
  http://minimalisticmess.dk/product/a4-monstera-plant-illustration

 • Svar
  Line M.
  27. juni 2015 at 19:12

  Jeg ville vælge “If Life Flashes”: http://minimalisticmess.dk/product/a4-if-life-flashes
  Fordi den ville passe perfekt ind med de plakater jeg allerede har i mit hjem.

 • Svar
  Anna
  28. juni 2015 at 9:50

  Elsker denne plakat: http://minimalisticmess.dk/product/a3-los-angeles-photo-and-quote
  Vil se perfekt ud i min nye lejlighed! 🙂

 • Svar
  Helena
  28. juni 2015 at 10:13

  Den største oplevelse jeg havde, da jeg var i New York, var at deltage i søndagsgudstjeneste i en kirke nær broadway. det var så vildt!

 • Svar
  Louise O.
  28. juni 2015 at 16:14

  Ej, hvor er de fine. Jeg er helt vildt med wonderlust 🙂

 • Svar
  Kathrine S
  28. juni 2015 at 17:29

  Jeg vil vildt gerne til New York engang, og ville i hvert fald se Frihedsgudinden, Central Park og alle de klassiske steder 🙂

 • Svar
  Simone Olsen
  28. juni 2015 at 19:06

  Super lækker give away! Denne her er så fin: http://minimalisticmess.dk/product/watercolor-world-map
  Den vil jeg ikke have noget imod at eje:-)

 • Svar
  Sofie Johanna Madsen
  28. juni 2015 at 22:13

  Jeg skulle se en masse fantastisk kunst på MOMA

 • Svar
  Mette Hingelbjerg M. Pedersen
  29. juni 2015 at 19:07

  Jeg har desværre ikke noget tip til New York, men vil rigtig rigtig gerne afsted en dag. I første omgang sparer jeg dog op til en tur til Asien 🙂
  Vil meget gerne vinde “If life flashes”

 • Svar
  Ida
  30. juni 2015 at 22:11

  Jeg har desværre aldrig været i New York, men når jeg en dag skal (og det skal jeg!), så skal jeg hvertfald se central park og New York buildings.

 • Svar
  Trine W
  30. juni 2015 at 22:50

  Vil rigtig gerne vinde New York Buildings. 🙂

  – God tur til New York!

 • Svar
  Nanna
  30. juni 2015 at 23:05

  Uh, nr. 3 med fuglene er godt nok fin 😀

 • Svar
  Oline
  1. juli 2015 at 4:36

  den sidste i rækken med den store cirkel 🙂
  Ha en dejlig tur og besøg fx toppen af gansevoort hotel til drinks og en fin udsigt.

 • Svar
  Signe
  1. juli 2015 at 10:37

  Når jeg en dag slår vejen forbi NY kunne jeg virkelig godt tænke mig at gå i fodsporene af folk som Patti Smith og Robert Mapplethorpe. Se nogle af de steder du boede og gik da de som unge fandt ud af hvilke mennesker og kunstnere de var. 🙂

 • Svar
  Mette
  1. juli 2015 at 11:51

  Jeg ville vælge Laundry Time Illustration, den passer perfekt til mit nye vaskerum 🙂

 • Svar
  Mai P.
  1. juli 2015 at 19:39

  Tror lige jeg kan nå at være med i konkurrencen!
  Mit tip er (lidt tøset) men at komme på Sex and the City tour. Ret sjovt at prøve og ja så er det min fødselsdag idag, så måske jeg kan få endnu en gave?

 • Svar
  Sabrina
  1. juli 2015 at 20:09

  Hold op hvor er de smukke, det er jo mega svært at vælge men hvis jeg var den heldige ville det nok være en af Wanderlust plakaterne, eller den fra LA
  Jeg har desværre endnu NY til gode, men der går ikke en uge hvor jeg ikke drømmer om det

 • Svar
  Louise
  1. juli 2015 at 20:16

  Jeg har lige været i NY og jeg må anbefale at istedet for at ta metro osv så skal man gå rundt. Man oplever meget mere af NY mens man forbrænder alt det lækre mad man har spist 😉

 • Svar
  Line H
  1. juli 2015 at 20:16

  Jeg var i New York i marts, en fantastisk tur. Jeg ønsker mig plakaten New York buildings, så jeg kan drømme mig tilbage dertil.
  Jeg vil anbefale en gåtur på High Line, det er så smukt!

 • Svar
  Dianna Sørensen
  1. juli 2015 at 20:28

  Rigtig god tur til NY. Hvor bliver det skønt.
  Jeg har aldrig været der, men hvis jeg kom ville jeg nyde en masse udendørs New York, parker, små cafeer og urban gardening.
  Hav en skøn ferie – hvis jeg vinder må A3 sky of birds gerne flytte ind hos mig.

 • Svar
  Charlotte A
  1. juli 2015 at 20:32

  Jeg vil helt klart anbefale dig at spise på La Esquina og besøge Lucky Chengs til det vildeste drag show. Det ville jeg i hvert fald gøre hvis jeg skulle afsted igen

 • Svar
  Julie
  1. juli 2015 at 20:37

  En new York buildings a3 ville se rigtig fin ud på min væg 🙂

 • Svar
  Louise Kjær
  1. juli 2015 at 20:46

  The highline i NY – den skønneste oase midt i den vilde puls. En park hævet over NYs gader og boulevarder etableret på en gammel jernbane. På alle måder inspirerende!

 • Svar
  Helene
  1. juli 2015 at 21:00

  Jeg vil i hvert fald anbefale dig at tage en morgen løbe- eller gå tur i Central Park. Der er bare en helt særlig stemning der om morgenen, med folk som drikker deres morgenkaffe, hundeluftere og new-yorkere! Jeg ønsker mig en New York Buildings plakat 🙂

 • Svar
  Trine
  1. juli 2015 at 21:10

  Jeg har aldrig været der, så har desværre ingen gode tips. Men netop derfor synes jeg, at jeg fortjener at få lidt NY ind i stuen – ville gerne eje NY sketch plakaten 🙂

 • Svar
  Lise C
  1. juli 2015 at 21:15

  Har desværre aldrig været i NY. Men vil til gengæld virkelig gerne vinde plakaten New York buildings!

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.