Ikke-kategoriseret

◊ Barskab & Marrakesh tæppe – 25 % på ALT fra Bolia

30. juli 2015

Bolia rydder op og har i den forbindelse 25 % på ALT ( til og med d. 2 august)- selv alle ” nyhederne”.  Jeg har siddet og drømme-shoppet lidt på deres hjemmeside og hér er hvad jeg vil købe, hvis pengene ikke skulle kastes efter vores Americana Roadtrip lige om snart. Jeg har lavet endnu et indlæg med lidt mindre dyre køb – det kommer i eftermiddag. I kan se et teaserbillede i menu’en i toppen af bloggen under “Nyeste indlæg” eller ved at trykke på dette link 😉

 photo Bolia1_zpsbm75lftm.jpg// Oliver Barskab //

 photo Bullet-loungechair-570x848_zpsbcqo8k05.jpg

//Bullet Lounge Chair – Stolen fås i et væld af farver //

 photo bolia5_zpsjyp0lgt6.jpg// Marrakesh Gulvtæppe // photo bolia16_zpszakmovmy.jpg// Kvelden small Pendel – jeg tror at denne lampe har den hyggeligste belysning //

 

    Svar

    Instagram