INTERIOR & DESIGN

Anonyme Plante Samlere

16. august 2015

#Anonymeplantesamlere


 photo APS_zpskbsptz0l.jpg

Som Formand (🙈😆) for Anonyme Plante Samlere, vil jeg bare sige: hvor er det bare FANTASTISK at I bruger #Anonymeplantesamlere på IG. Jeg startede hashtagget i februar, da jeg hurtigt fornemmede, at der var andre med uanede mængder plantekærlighed og med hang/trang til plantesamleri 🌿. Bliv endelig ved med at hashtagge jeres plantebørn – det er SÅ inspirerende og edderhyggeligt, at følge med i jeres plante stilleben. Så al’ hjertens tak fordi I deler. Hvis I ikke har brugt hashtagget på jeres billeder, så skynd jer ind og få det gjort. Hvis man mangler planteinspiration, så er det i hvert fald stedet at kigge. Man må også gerne kigge under Planter her på min blog, hvis man har brug for lidt inspiration 😉

 • Svar
  Lisbeth
  16. august 2015 at 16:42

  Uh av, jeg kan mærke, at det er et farligt hashtag at gå ind og kigge på. Får jo lyst til at tømme min konto på et planteparadis, haha! Troede ellers, at sådan nogle selvhjælpgrupper var til for at skrue ned for misbruget? 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   16. august 2015 at 18:33

   Den er lavet i troen på at, hvis jeg nu kigger på pæne planter et sted, så får jeg afløb for min plantekøbetrang. Men jeg vidste jo godt at det ville være rimli’ selvdestruktivt til at starte med 😛

Svar