INTERIOR & DESIGN

Dufte til hjemmet + 1 konkurrence

27. januar 2016

air

Er der noget der kan tryllebinde mig og vippe mig direkte ind i en lomme af hygge og afslapning, så er det kombinationen af dufte og belysning. Dufte er for mig både noget der kendertegner personer, men i den grad også hjem.

Jeg har altid duftlys stående herhjemme. De bliver tændt i de stunder, hvor mit sind og sanser har brug for at komme ned i gear og bare slappe helt af. Jeg er sygeplejerske til hverdag, så needless to say at det temmlig ofte hænder, at hovedet har brug for en time-out (for ikke at tale om fødderne).

 photo 5AB29F09-88B4-41B7-ADE2-C2755FDC25AD_zpsmbmmpazr.jpg

Jeg har haft mulighed for at prøve Life Scents fra Air Wick, som har en alsidig duft, idet den hele tiden udvikler sig og skifter mellem 3 duftakkorder. Jeg var spændt på om jeg ville lægge mærke duftforandringen og det må jeg sige at jeg altså gør. Med mine andre duftlys går der ikke lang tid før jeg har vænnet mig til duften og ikke registrerer den, før jeg forlader rummet og kommer igen. 
F.eks. når man køber et lys med æble- og 
kanelduft, så mærker man netop de to dufte samtidig når lyset er tændt og det skaber en endimensionel oplevelse af duften. Det er hér Life Scent adskiller sig fra andre duftlys. I stedet for at mærke flere dufte samtidig, oplever man hvordan der veksles mellem forskellige duftakkorder – man mærker altså tydeligt én duft ad gangen.

En anden fin detalje er den skiftende farvebelysning. Da jeg første gang tændte lyset, kunne jeg ikke helt regne ud hvordan “glasset” vidste, at lyset nu var tændt og nu skulle gå i gang med at fyre alle regnbuens farver af. Jeg tænkte første: “det må være varmen…jah det må da være dét“. Men nej, der sidder skam bare et batteri i forlængelse af vægen, som registrerer når den bliver tændt (så måske lidt med varme alligevel ? :)).

 photo IMG_0394_zpsiupdxedw.jpgMystical Garden beskrives som “… at gå på opdagelse i en hemmelighedsfuld have, som dufter af solmodne hindbær, blomstrende roser og marshmallows”… denne er min favorit i stuen og i soveværelset. Turquoise Oasis har nuancer af drivtømmer, saltvand og lun vind – den er ideel på badeværelset og til en aften med hjemme SPA.

 photo 60AE0A88-E270-4D52-B8D8-EF06A92095D9_zps8jiepnib.jpg

Konkurrence

2 af jer har derfor mulighed for at vinde 2 Life Scents hver. For at deltage skal I give jeres bud på hvad “hygge” er for jer i hjemmet

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentarer her på bloggen og forsætter på Instagram.

OBS man har et lod her på Bloggen og et lod på InstagramMan må altså gerne deltage begge steder 😉

Jeg trækker lod d. 2/2.

Life Scent kan bl.a. købes i Bilka og Føtex og koster 54,95 kr.

 photo 541CA114-7568-432F-82F8-CF7E414B8E84_zpsc6nlk3lz.jpgDet ser muligvis en anelse funky ud, når man har det tændt i stuen. Men slukker man lyset helt så er det er altså virkelig hyggeligt og behageligt, når farverne skifter.

Indlægget er sponsoreret

 • Svar
  Frøken Overspringshandling
  27. januar 2016 at 13:54

  Kaffe,kage og musik med veninderne 🙂
  De dufter SÅ godt!

 • Svar
  Caroline Stadsbjerg
  27. januar 2016 at 14:05

  Mandag er altid en lidt meh dag, men mig, kæresten og en af hans gode venner har lavet det om. Hver mandag mødes vi til film, sidder med en god kop te eller kaffe, og hygger os. Det er altså en god start på ugen!

 • Svar
  Malina
  27. januar 2016 at 14:21

  Godt selskab og god mad 🙂

 • Svar
  Anette
  27. januar 2016 at 16:28

  Hygge i hjemmet kan både være at sidde i ens ynglings lænestol med et tæppe,en kop the og et ugeblad eller hygge med familie og venner 🙂

 • Svar
  Louise Kvistgaard
  27. januar 2016 at 16:40

  Stearinlys, rødvin og en god LP på pladespilleren – enten alene, med kæresten eller venner/veninder

 • Svar
  Louise O
  27. januar 2016 at 17:20

  Samvær med dem man har kær <3

 • Svar
  pia sroka
  27. januar 2016 at 17:26

  Hygge for mig er , at være sammen med kæresten/familien, med god mad, lys på bordet, vin, og god musik. 🙂

 • Svar
  Jane Wind
  27. januar 2016 at 17:37

  Hygge for mig er stearinlys, en god lydbog og strikketøj i hænderne 🙂

 • Svar
  Anja
  27. januar 2016 at 17:56

  Hygge for mig er en lørdag uden planer, med Mads og monopolet i ørene, benene smækket op på sofaen og en kop kaffe ved min side.

 • Svar
  Rebekka
  27. januar 2016 at 17:58

  Når der bliver sat en god LP på afspilleren, stearinlysene tændes, og der er tid til at sidde med en kande te og en god bog 🙂

 • Svar
  Christine Reschka
  27. januar 2016 at 18:08

  Hygge for mig er hjemme med DIY projekter

 • Svar
  Karoline
  27. januar 2016 at 19:49

  Hygge er for mig kaffe, chokolade, stearinlys og en god chick flick-film 🙂

 • Svar
  Stinna
  27. januar 2016 at 22:07

  Hygge er masser af levende lys… Og lige nu, spirende planter der kan bringe et hint af forår indenfor. Vibeæg, vintergækker eller violer… Bragt ind i rustikke Potter…!

 • Svar
  Louise O
  27. januar 2016 at 23:32

  Hygge i hjemmet er for mig at indretningen ikke nødvendigvis ligner noget fra et blad, men har en historie. F.eks. kan jeg godt lide at blande nyt og gammelt hvor det gamle tit er ting jeg har fået fra ældre familiemedlemmer. Det minder mig om dem og gør det hyggeligt at være i mit hjem. Sådan er mit hjem hyggeligt. Hvis det handler om ting man kan fortage sig, synes jeg det er hyggeligt at tænde et par stearinlys, lave en kop te og læse en god bog her i de kolde vinteraftener.

 • Svar
  Annette J
  28. januar 2016 at 13:06

  At være sammen med familien, se et godt underholdningsprogram, glemme sundheden og spise en stor portion slik 🙂

 • Svar
  Bianca van Urk
  28. januar 2016 at 20:01

  Hygge er lige præcis stearinlys – i massevis!
  Jeg elsker hvordan stemningen bare bliver aå meget mere hyggelig når man tænder lys. Specielt i de kolde mørke måneder. Så bliver en aften sammen med veninder eller blot en aften alene på sofaen altså noget helt andet.

 • Svar
  sonja zattlander
  29. januar 2016 at 12:16

  vil gerne være med her på bloggen:)

 • Svar
  maibritt j
  29. januar 2016 at 13:35

  Varme tæpper i sofaen er virkelig hygge for mig 🙂

 • Svar
  Francesca Hammershøj
  29. januar 2016 at 17:09

  Krydser fingre!

 • Svar
  Francesca Hammershøj
  29. januar 2016 at 17:09

  Krydser fingre! For mig er hygge i hjemmet når man deler en god kop te med en veninde eller et familie medlem 🙂

 • Svar
  Maria Elstrøm Jensen
  29. januar 2016 at 17:46

  Flotte sterinlys, god mad og masser af godt selskab 🙂

 • Svar
  Anne-Marie
  29. januar 2016 at 19:44

  Hygge er dæmpet belysning og samles om et eller andet, film, spil, kage, popcorn og x-faktor bliver det til om lidt, snakke over rødvin og god mad i godt lag. Der findes heldigvis tusinder af måder at hygge på.

 • Svar
  Astrid Poulsen
  29. januar 2016 at 19:45

  Hygge er for mig at være omringet af trygheder i form af familie, venner, mennersker jeg holder af, rammer af et komfortabelt og hjemligt indretningsdesign, planter, stearinlys i massevis og personlige billeder. 😉

 • Svar
  Pia H
  29. januar 2016 at 19:57

  Hygge for mig… specielt “fyraftens hygge” er når, min skønne kat… præcis kl. 15.25 springer op i sofaen… spiller arrogant i få sekunder… for derefter at vække alle mine følelser og skal “sofa-øre-nullers” af far 😀

  Det er SÅ meget dyrebart hygge 😀

 • Svar
  Laura Petersen
  29. januar 2016 at 20:07

  Hygge er, når jeg finder mine blyanter, akvareller og papir frem og kæresten kommer med varm the og masser af kys. Uhm!

 • Svar
  Mark
  29. januar 2016 at 23:07

  En masse levende lys og varme med mine venner eller min skønne familie!

 • Svar
  Pia Eriksen
  30. januar 2016 at 13:00

  Hygge er for mig levende lys, guf, en god bog, et godt blad, havearbejde, strik, et glas vin, en god film…….
  Ja hygge er mange ting for mig.

 • Svar
  Johanne N
  30. januar 2016 at 14:21

  Hygge er det bedste der findes! Det er nydelse, afslapning og underholdning 🙂

 • Svar
  Lene
  30. januar 2016 at 15:51

  Stearinlys, god mad og godt selskab 🙂

 • Svar
  Chloé
  30. januar 2016 at 21:25

  Hygge er vino, vinyl og vattæppe 😉

 • Svar
  Eva Jørgensen
  30. januar 2016 at 22:33

  Hygge er helt klart når der er ild i brændeovnen

 • Svar
  Heidi Ingvard
  31. januar 2016 at 13:25

  Må være sofaen med stearinlys, en god flaske vin, mobilen slukket og en god bog

 • Svar
  Line M.
  31. januar 2016 at 14:36

  Hygge for mig er at slæbe dynerne ind på sofaen, tillade sig selv at nyde nuet, uden at have dårlig samvittighed over alle de praktiske ting man burde gøre.

 • Svar
  Jessica Hansen
  31. januar 2016 at 19:16

  Hygge for mig er lækker mad og god musik med dem jeg holder af <3

 • Svar
  Line B
  1. februar 2016 at 20:09

  En kop kaffe, et tæppe og en god film 🙂

 • Svar
  Sakina
  2. februar 2016 at 13:49

  Efter en travl dag, så et dejligt varmt aftensbad med stearinlys, efterfulgt af en god bog og et glas rødvin

Svar