INTERIOR & DESIGN

Give Away TIP

27. februar 2016

Annoncebb1

Som nogen af jer måske ved så gæsteblogger jeg et par gange om måned for Bahne. Fornyeligt havde jeg dette smukke messingsæt hjemme til en styling og i den forbindelse har vi lavet en lille Give Away 🙂

I kan deltage hér, ved blot at skrive hvad man vil bruge sættet til i kommentarfeltet (skroll helt ned i bunden af indlægget for at skrive kommentaren).

Vinderen trækkes d. 29 februar kl. 10.

Vores spisebord er fra Ilva genbrugsserie Lormont og Keramik vasen er et arvestykke og er fra Kähler.

bb3bb4

Indlægget er en Annonce/Reklame.

  • Svar
    Line
    27. februar 2016 at 21:32

    Jeg sad tidligere i dag og kiggede på præcis den bakke! Mangler den til et stilleben i soveværelset. Min kæreste er ikke helt enig, han synes jeg skal droppe indkøb af ‘dims’ fordi vi sparer op til en bil. Der er så meget mænd ikke forstår 🙂

Svar

Instagram