INTERIOR & DESIGN

Dette skal du ikke selv lave!

29. februar 2016

Sponsoreret indlæg

Badets dag
Badeværelse fra: IFÖ

Nu er jeg som bekendt en kæmpe fortaler for “gør det selv projekter” og jeg har op til flere gange proklameret, at man kan komme langt med 10 tommelfingre og en Youtube video. MEN, der er er altså grænser og der gør badeværelser sig særligt gældende – dem kunne jeg nemlig ALDRIG finde på at kaste mig ud i at istandsætte.
Et “gør det selv” badeværelse kan ende katastrofalt og blive både en stressfuld og dyr affære, hvor et “pyt” kan ende med at blive vanvittig svært at få fremstammet. Så medmindre du eller din højre hånd, både har kompetencer indenfor VVS, fugening, murarbejde og godkendelser, så bør du læse med her. Fordi der er virkelig gode penge at spare søndag d. 5 marts til “BADETS DAG“.

BADETS DAG kan bedst beskrive som en “national badeværelses dag”, hvor man ud over en god rabat, kan indhente inspiration og ekspertrådgivning til sit drømmebadeværelse, hvor “bæredygtighed” måske er et hovedargument for opgraderingen.

BADETS DAG er skabt i samarbejde med landets førende levarandører af badeværelser – så ALLE i det ganske land har mulighed for at deltage. For at finde din lokale forhandler, besøg da www.badetsdag.dk. og indtast dit postnummer 😉

Du tænker nok: “jamen jeg kan da forhåbenligt gå ned og få kompetent rådgivning og inspiration HVER dag, hos min lokale leverandør”? Jah, selvfølgelig kan du det 🙂 Men da får du ikke 20 % på HELE dit køb, hvis du vælger at få det monteret af en fagmand.

Husk at intet badeværelse er for Københavner-småt til at blive top lækkert. Man behøver ikke have en “bal-sal”, som de badeværelser jeg har udvalgt nedenfor og som blandt andet er repræsenteret ved BADETS DAG. De fleste badeværelsesproducenter lancerer nemlig deres serier, så de kan tilpasses mindre badeværelser – både opbevaringselementer, håndvaske og wc’er (vægmonterede wc’er  giver f.eks. meget mere plads).

Du kan læse om de “7 ting der kan gå galt ved renovering eller nybyg af badeværelset“.

Tag forskud på badeværelses inspirationen…

bd2

Badeværelse fra: Dansani

bd3

Badeværelse fra: IFÖ

bd4

Badeværelse fra: INR ASPEN

bd5

Den miljøvenlige Alessi Sense fra Oras (læs min omtale af den her).

bd6

Badeværelse fra: Unidrain

Indlægget er sponsoreret af Badets Dag.

    Svar