GREEN MOVEMENT

Byens billigste Kaffekapsler

10. marts 2016

Annonce

Processed with VSCOcam with a6 preset
Det er skisme kærestemanden der har lavet flødeboller!

Jeg er sygeplejerske ergo er jeg kaffoman! Jeg taler meget om kaffe, jeg drikker sygt meget af det og så elsker jeg at teste nye kaffe produkter. Og for at det ikke skal være løgn, så er jeg faktisk uddannet Barista for mange år siden – så min fascination for bønner er ikke helt tilfældig 🙂

Nu skal det handle om kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso maskiner. Jeg har før lavet indlæg omhandlende kaffekapsler, men dem vil jeg udlade at kommentere eller linke til i dette indlæg 😉

Jeg har via et PR bureau fået lokaliseret de absolut billigste kaffekapsler på markedet og de forhandles i Lidl, for den pæne sum af 14,95 kr. for 10 stk. Det må virkelig siges at  at være billligt. Og det er altså bestemt ikke dårlig kaffe – den smager faktisk rigtig rigtig godt.

Bellarom kaffekapsler fås i 6 karakterfulde varianter. Tre klassikere: Azzurro Lungo, Ristretto Espresso og Classico Espresso samt tre nye varianter: Palermo Espresso, Merano Lungo og Viola Espresso. Alle kapslerne er lavet på 100% arabica bønner.

Den eneste negative ting jeg har at sige om kaffen og som jeg sætter som krav til min daglige “hjemme-kaffe” er at den helst skal være Fairtrade eller fra Rainforest Allaince gårde/plantager. Dét og så det faktum at kapslerne ikke er bionedbrydelige som visse andre kapsler, giver et minus fra mit vedkommende. Men, med det sagt er det jo et personligt valg om man vil betale mere for bæredygtighed og om man har råd til det (jeg holder mig fra at kaste mig ud i en debat om prioriteter :p)

Jeg har netop trykket “køb”til en ny  smuk kaffemaskine (fordi 3 kan jo ikke gøre det). Den kommer der også snarest et indlæg om 😉

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

 • Svar
  Hanne
  10. marts 2016 at 19:05

  Blot til information, kan det bestemt ikke anbefales at bruges andre kapsler end Nespresso’s egne til sin Nespresso maskine, min kompatible kapsel smeltede i maskinen.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   11. marts 2016 at 7:51

   Jeg har brugt Nespresso kompatible i langt over et år. Jeg har på intet tidspunkt oplevet noget lignende. Det ville jo ikke give mening for kapselproducenterne at lave et produkt, som der var risiko for ville ødelægge maskinen. Jeg har brugt Peter Larsens, Irma’s, disse i indlægget og Café noirs kapsler. Hvilke havde du fat i ? Men øv, sikke en ærgerlig oplevelse,jeg håber maskinen kunnen fikses!?

 • Svar
  Kamilla Haaland
  10. marts 2016 at 22:04

  Åh, flødeboller <3

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   11. marts 2016 at 7:52

   Jah, jeg ku’ godt en lige nu 😛 det er vel fredag haha

Svar