VORES TØRRELOFT

Vores Soveværelse Make Over

22. marts 2016
Prettepegs1

Photocredit: @dani.rosz via @prettypegs

Jeg har netop bestilt nye ben til vores seng hos svenske Pretty Pegs, som jeg tidligere har omtalt (her). Vores gamle seng, som I kan se i dette indlæg er kommet en tur på loftet, da jeg efterhånden følte at den fyldte for meget i vores lille soveværelse. Lige nu står vores så boksmadras direkte på gulvet i bedste teenagestil og selvom det på forunderligvis er ret hyggeligt, så glæder jeg mig til at modtage vores pæne sengeben.

Soveværelset står som så meget andet i lejligheden overfor en stor make over og i dag skal jeg bl.a. hente dette håndvævede sengetæppe hos Murumuru – Er det ikke smukt? 😀

Pretty

Photocredit: Prette Pegs

 • Svar
  Sine Friis
  22. marts 2016 at 17:43

  Hvor er det smukke flamingo fra?

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   22. marts 2016 at 20:43

   Hej sine…som du kan se under billedet er det krediteret en anden. Det er altså ikke mit billede eller min flamingo 😛

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.