INTERIOR & DESIGN

Nyt til dimserne på Tørreloftet

11. april 2016

Indlægget er Sponsoreret.image

Som inkarneret hobby DIY’ist og dimsesamler har jeg erfaret, at der skal skisme ikke være meget rod, før tingene bliver væk og før jeg for både 2. og 3. gang indenfor ganske kort tid, står og skal købe endnu en limpistol, endnu en 3-pak tape, et sæt Umbrako nøgler eller endnu en sprittusch – seriøst og helt alvorligt talt hvad F*** sker der for sprittuscher? De bliver altid væk! Ligesom hårnåle! Der er en portal et eller andet sted, med helt åndsvagt mange hårnåle.

Men men, dét som dette indlæg egentlig skal handle om er, at jeg ENDELIG har fået styr på nogen af mine mange hobbyting, takket være et lille samarbejde med Orthex, som står bag nogle edderpæne opbevaringsbokse, som hedder “SmartStore Basket”.

Jeg valgte 3 kasser i dybden 20 cm. og én kasse på 10 cm, der henholdsvis koster 59,95 kr. og 39,95 kr. imens at det fine bambuslåg, der passer til alle kasserne, koster 49,95 kr. Låget syntes jeg giver kasserne et sofistikeret, stilrent og “nordisk look” og så gør de det ydermere nemt at stable dem.
Kasserne fås faktisk også i en mellemstørrelse, med en højde på 15 cm og hvis man ikke er til “hvid”, så er kasserne i øvrigt også lanceret i mørkegrå.

Jeg har valgt at sætte dymoer på mine kasser, men man kan faktisk tilkøbe “tags” som man nemt kan skrive på og sætte på ved håndtaget. I kan se et billede af disse tags nederst i indlægget 😉

Orthex har igennem 60 år specialiseret sig i opbevaringsløsninger, så jeg kan kun opfordre jer til at søge mere opbevaringsinspiration på Orthex hjemmeside.

SmartStore Basket sælges forresten i Silvan, Baushaus og hos Din Isenkræmmer 😉

image

Jeg kan næsten tillade mig at glemme at lukke skabet efter mig 😛

image

Når Kassetækning er positivt!

image

image

Virkelig god rummelighed og kvalitet.

SmartStore kasserne, er tilpasset de nordiske garderobeskabe og passer derfor ind i de fleste skabe. Jeg syntes virkelig at nedenstående garderobe er fantastisk lækker indrettet, ikke mindst inspirerende! Se flere indspirerende soveværelseløsninger her.Skærmbillede 2016-04-10 kl. 17.05.47Photocredit: Orthex

Indlægget er sponsoreret af Orthex.

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.