INTERIOR & DESIGN

Her køber du billige Kelimpuder

13. juli 2016

imageimage

Mange af jer har spurgt til hvor jeg har mine smukke og billige Kelimpudebetræk fra. Så nu er det vidst på tide at røbe det; de er nemlig fra Kilim Pillow Store i Tyrkiet.

Kelimpuderne er voldsomt billige ift. her i Danmark og koster gennemsnitligt små ca. 160 kr. Kvaliteten kan jeg ikke sætte en finger på, farverne er fantastiske og alle er de unikke, samt var leveringstiden kort: 5 dage 🙂

Mine 3 pudebetræk inkl. levering med UPS koster omtrent det samme som bare én pude herhjemme, så der er altså virkelig penge at spare. Min bestilling blev ca. 580 kr. hvoraf de ca. 100 kr var fragt.

Jeg er dog en lille smule uklar på hvordan det forholder sig med told og importgebyr, fordi jeg fik ingen ekstra regning af transpotøren. Jeg har dog ladet mig fortælle at det sandsynligvis skyldes en særaftale med Tyrkiet, hvor der kan sælges tekstiler ind i EU uden told ( men hæng mig ikke op på det).

Jeg laver også snarest et indlæg omkring mit fine kelim og kommer med tips til hvor de kan findes billigt.

 • Svar
  Venterpaavin
  13. juli 2016 at 13:45

  Hvor er de smukke (:

  – Kit

 • Svar
  Heidi Nielsen
  8. august 2016 at 12:49

  Ville være fint, hvis du lige minder om at der kommer told oven i prisen.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   12. august 2016 at 7:23

   Jeg har meget tydeligt skrevet i teksten at det uklart for mig idet at jeg ikke fik nogle gebyrer 😉

 • Svar
  Line
  18. august 2016 at 9:00

  Hej. super fine puder. vil du linke til dem du har købt? der er jo så mange fine derinde, at man slet ikke kan finde rundt:)

  Tak!

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   18. august 2016 at 9:11

   Hej Line 🙂
   Alle puderne er desværre unika 🙁

 • Svar
  Anja Møller
  9. oktober 2016 at 18:40

  Jeg er helt pjattet med de puder og har nu kigget en del på hjemmesiden, men er i tvivl om størrelsen. Kan se at der står 16×16… Men det kan jeg ikke helt få til at passe. Har du nogle størrelser på puderne? 😄

Svar