INTERIOR & DESIGN

Mit liv er for kort til…

20. september 2016

Annonce indhold.

… en kort ledning.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Som blogger, som virkelig flittig Instagrammer og som bare helt overordnet telefonglad trunte, render jeg ofte rundt med en powerbank i håndtasken – jeg tager nemlig voldsomt mange billeder og jeg skriver lige så voldsomt mange blogindlæg og mails fra den . Fra håndtasken stikker stak ofte en gusten hvid, semiknækket ledning  op i min mobil.  Jeg sidder sad ofte helt håbløst tæt på vægge for at kunne nå stikkontakten og samtidig min telefon, imens den lader.  Iphonekabler er generelt bare ALT for kort og så er de i åndssvag dårlig kvalitet. Måske det er mig der for hårdhåndet – jeg vil ikke udelukke det! Men mine telefoner har altid udlevet mine kabler – og mine telefoner har ellers kun en levetid på max 1 år. Jeg er klodset, så er det sagt!

Jeg har nu fået en løsning på alle ovenstående “real life struggles”; nemlig en 3 meter lang, ekstra robust og endda edder pæn opladerkabel –  i sart GULD  (fås også i andre farver – hér). Opladerkablet er fra Minlader.dk og frem til d. 1/10 er faktisk 50 % rabat på stort set alt derinde. Dvs. at kablet kun koster 60 kr.

Nu har jeg selvfølglig ikke flået i kablet i mere end et par dage – MEN, det virker altså langt langt mere stærkt og robust ift. til de orginale kabler.

Min Iphone case kan i læse om i indlægget “ Det Iphone Case I enten hader eller elsker”

    Svar

    Instagram