KØBENHAVN

HER skal I seriøst holde julefrokost

11. oktober 2016

Indlægget indeholder Reklame.

skaermbillede-2016-10-09-kl-14-21-34

skaermbillede-2016-10-11-kl-08-37-08Jeg er til dagligt sygeplejerske og så sidder jeg i festudvalget. Igen i  år meldte julefrokost krisen sig – IGEN! HVOR skal vi spise? Det er altid røv besværligt, fordi vi altid er lidt sent ude. Vi når dårligt at have planlagt den sidste kollega-øl i solen, før vi i et ruf skal have booket bord til julefrokosten – det kommer bag på os år efter år !Måske vi ubevidst skyder det, fordi det som sagt er lidt besværligt og i særdeleshed i vores fag, fordi vi jo er nogle af “weekendens og nattens helte” (udover byens bartendere selvfølgelig). Det betyder at vi ikke har fri lørdag eller søndag morgen kl. 7 eller at vi for den sags skyld, kan se os fri for ikke at skulle møde i nattevagt kl.23, samme aften som julefrokosten. Så nogen vil skal have menu uden alkohol, andre skal have “et enkelt glas” og så er der dem der som undertegnede er lidt mere uhæmmede og skal have til man bliver lummer! Og nårh ja… så er der alle folks præferencer og holdninger til hvad en “traditionnel” julefrokost skal indeholde og smage af!” Jøsses det bliver hurtigt ikke nemt – især ikke det sidste!

Så i år kom min G&T- og festudvalgs Confidant med den geniale ide at vi da skal prøve noget lidt mere “utraditionnelt” – så kan ingen pointere at ris a la manden ikke smager som “deres mors”, at rødspætten ikke er fanget i Jylland eller at der ikke er nok dild i silden – og så er der alle dem der ikke vil have fisk! Så vi har simpelthen valgt en lidt mere nyfortolket julefrokost, som stadig har et touch af tradition: nemlig julemenuen hos den pænt populære restaurant KöD i Admiralgade. Det bliver en veritabel “kød-fest” d. 18 november og jeg glæder mig helt vanvittigt!

Hver fredag og lørdag i november og december tilbyder KöD nemlig “Julemenu a la KöD“. Forretterne serveres på enkelt tallerken og hovedretterne kører på delefade og som en slags ad libitum. Dvs. der er rigeligt af mad og en masse forskellige kød udskæringer. Så der er noget for enhver smag. Hvis I vil have mundvandet til at løbe – så se billederne på deres IG @koedkbh.

Til velkomst har vi valgt et glas bobler efterfulgt at deres “Standard julemenu” som I kan se her. Köd tilbyder også en Luksus menu, der figurer lige nedenunder. Luksus Menuen ser super fantatisk, men da vi alle sammen arbejder for “den der Region”, så er julefrokosten ud af den enkelte “mands” lomme.

Hvis man vil have lidt mere “fest”  inkl. fri bar i 3 timer, kan man vælge den samme menu til samme pris i Nikolaj kirken! JAH, en kirke! Hr vil der blevet spillet op til ballade m. 8 forskellige DJ’s i løbet af natten. Se mere her og der billeder fra sidste år, hvis der skrolles ned 😉

Jeg var selv forbi KÖD i søndags på kærestemandens regning efter han fornyeligt dummede sig (nu set i bakspejlet er det ret sjovt – der kommer et indlæg om det) . Men fy for den lede for en god burger og Chilifries som faktisk smager af chili!!! Deres Aperol Spritz på friskpresset appelsinsaft og Dark’n’Stormy var heller ikke til at sætte en finger på – så nu glæder jeg mig bare endnu mere til d.18 😀

koed1

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.