VORES TØRRELOFT

Formålet er fundet!!!!!

24. oktober 2016

Processed with VSCO with a8 presetimg_5759Super stenet at lave et indlæg omkring en lille bite skål, som jeg længe har været betaget af, men som jeg ikke har haft lyst til at købe, fordi jeg ikke anede hvad den skulle bruges til (altså udover til sushi-soja, ringe og måske hårnåle).
Men nu kommer indlægget altså alligevel, fordi måske der er flere mennesker derude, der ligesom undertegnede i går fandt ud af, at de manglede en smuk keramisk  svampe-kaffefilter-holder i deres liv. OG DET VAR DER SKISME flere af jer der gjorde!!! Hvilket gjorde mig glad, lidt lettet og lidt mindre underlig. Så nu tager jeg chancen igen og deler noget ubrugbart-brugbart.

Forleden trissede jeg rundt i Notre Dame i Nørregade sammen med kærestemanden og sagde “næææh” og “åååårh” som var jeg en 5-årig  i Toys’a’rus. I næsten samme “blink” fik jeg øje på en lille fin træ-ske til 15 kr. og den lille Broste Copenhagen skål på fødder til 29 kroner – dén skål, jeg så længe ikke havde kunne finde et relevant formål til.
Men slog det mig!!!!! Som var jeg det skarpeste menneske på kloden og lige havde udtænkt “strøm uden ledninger” (lad os kalde bluetooth strøm. Tip mig venligt hvis det findes. Jeg kan ikke fordrage ledninger) .

…vi mangler sgu’ da et saltkar !!!!!!!! udbrød jeg til kærestemanden bag mig, som viste sig ikke at være kærestemanden, men en fremmed. Selv tak  for tip dame, som tydeligvis kendte til kærestemænd der forsvinder under shopping 😉
Jeg HADER HADER HADER vores salt- og peberkværne! Både dem fra Nicolas Vahé som hele “Danmark Instragam” ejer og så dem vi har fra Weber. De drysser og er TRÆLS for at sige det på godt gammeldags jysk! Det er nok slet ikke producenternes skyld – nok bare mig der er småskør på det område og har set mig sur på kværne sådan generelt. Men vores køkkenbordplader er udført i sort granit, så man kan se den MINDSTE krumme på dem. Jeg bestiller ikke andet end at tørre rundt om og under de kværne! Så er en skål og ske er mere praktisk ?! JAH DET ER! I hvert fald har vi testet “kar-stilen” i et par dage og jeg er yderst tilfreds! Så i dag opgradere vi da skisme også til et peberkar og så kan den lækre friskkværnede peberbøsse komme ned i skuffen !
Processed with VSCO with a8 presetimg_5758

 • Svar
  Karina
  24. oktober 2016 at 11:58

  Flot skål og ske. Vi bruger en lille skål til fingersalt/flagesalt på bordet, virkelig skønt. Peber er til gengæld meget lækrere nykværnet, både mere smag og flere nuancer end kværnet peber, der oven i købet har stået uden låg.Det svarer lidt til at lade formalet kaffe stå ude i en skål IMO. Et lille pip herfra.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   24. oktober 2016 at 12:19

   Lige præcis, det er også derfor at jeg skriver at vi beholder den irriterende kværn i skuffen- den kan jo ikke undværes:) Nykværnet peber på en reje/tomat mad øj der er bare forskel sammenlignet med “pulver” peber – eller på spejlæg! Jeg er ikke lige så skarp til at smage forskellen i varme retter, men det kan kærestemanden. Jeg overvejede faktisk om vi også skulle have en skål til “hurtigpeber” bare fordi det er pænt haha…men din gode sammenligning med kaffe har fået mig til at indse at det jo er overflødigt 🙂

 • Svar
  Ellen
  24. oktober 2016 at 16:44

  Den skål er bare så fin ! Bruger den selv som saltkar 😉

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   24. oktober 2016 at 16:52

   Jeg skriver til dig næste gang jeg ønsker mig noget, som jeg ikke kan finde ud af hvad jeg skal brugetil! Du er jo tydeligvis et skridt foran mig altså 😀 Vi skrives ved ;P
   Og så synes jeg, at vi bør skrive til BROSTE og fortælle dem, hvad det egentlig ER de har designet 🙂

 • Svar
  Nadia Kaplan
  24. oktober 2016 at 18:57

  Hvor er det bare en fin skål og er vild med at den er på fødder. Godt du fandt et praktisk formål til den, for den er da fantastisk 🙂

  Rigtig god aften.

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   24. oktober 2016 at 19:54

   Det var da næææææsten heller ikke søgt 😛
   Den fineste aften til dig også 😀

 • Svar
  Maria
  29. oktober 2016 at 18:18

  Sikke et skønt indlæg 😉 Jeg har selv flere skåle fra serien og de er bare så flotte!

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.