Ikke-kategoriseret

Til Jer: Gratis Drinks hver dag i 1 måned med koden: COPENHAGENWILDERNESS

26. oktober 2016

Indlægget er Sponsoreret.

img_5860Den er god nok… jeg lyver ikke 🙂

For nogle uger siden læste jeg et nyhedsbrev fra Madklubben eller også var det på deres blog? Jeg husker det ikke, men jeg husker at jeg læste om app’en HEAPS DRINKS, som med en abonnementpris på små 49 kr. om måneden, giver 1 gratis drink hver dag, på udvalgte barer i København og Århus – dvs. op til 31 cocktails om måneden for 49 kr. (hvilket jeg som sygeplejerske eller bare nogenlunde ansvarligt menneske selvfølgelig vil fraråde ALLE – altså at drikke alkohol hver dag).

Tilfældighederne vil det, at Bloggers Delight nu har fået et samarbejde op at køre med HEAPS og dermed mig. Så I kan alle nu teste app’en og få gratis cocktails (hver dag) i en HEL måned ved at bruge koden: COPENHAGENWILDERNESS. 

Heaps Drinks kan man næsten kalde for Danmarks nye medlemsklub for Drinks med +5.000 brugere + 50 samarbejdsbarer i KBH og Aarhus… og når I henter App’en kan I se at der er flere barer på vej 🙂

Udover muligheden for 1 gratis Drink hver dag får man adgang til massevis af tilbud efter sin gratis drink – f.eks 50%  rabatter på den næste drink.

Sådan gør du:

 1. Tjek lige med dig selv om du er 18 år. Fordi så skal du naturligvis ikke hente app’en.
 2. Download Heaps Drinks i App Store og få en måneds prøveperiode med invite-koden: “COPENHAGENWILDERNESS”. Du aktiverer din prøveperiode med dankortoplysninger som på Netflix eller Spotify (Du kan ALTID afmelde dit abonnement – men drikker du i hvert fald 1 cocktail om måneden er den tjent ind).
 3. Vælg en bar i nærheden fra listen
 4. Vælg en gratis drink
 5. Vis dit valg til bartenderen og få en gratis drink! Det kan du gøre hver dag! Hele måneden!

COPENHAGENWILDERNESS koden skal aktiveres inden udgangen af November – så skynd jer og del gerne koden med jeres venner!

img_5862The Botanical” er en af mine favoritter hos Bar Next Door, som så belejligt ligger i min karré og er på “THE LIST” 🙂 Den er godt nok ikke på som en af  de”gratis drinks” – men det kan jo være at den kommer det eller måske kan fås med rabat en af dagene. Det smarte er netop at man kan se de drinks man kan vælge i mellem i app’en 🙂 Jeg går ofte efter mængde og bliver skuffet når jeg får noget i et martini glas – lidt teenagementaliteten har jeg stadig  🙂

HUSK at drikke ansvarligt og husk lige cykelhjelmen 😉

img_5866

Disse 3 barer  og mange flere.

img_5870

Du kan altid danne dig et overblik ved at kigge på kortet og se hvilken bar der er tættest på dig 🙂

  Svar

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No posts found.

  Make sure this account has posts available on instagram.com.