LIFE

Når det utænkelige sker!

14. november 2016

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliate links.

Bloggen er i den grad ramt af det faktum, at jeg i øjeblikket ikke har en computer. Min 5,5 år gamle MacBook crashede nemlig fornyeligt – for første og eneste “rigtige” gang; sådan helt uden at kunne reddes med andet end en ny harddisk. 16 grufulde timer gennemgik jeg med uvisheden om hvorvidt indholdet på min computer var intakt. Jeg havde nemlig lavet en vaskeægte “Carrie” og ikke lavet back up i noget der ligner 4 år! I ved den naive type, der altid tænker “det sker ikke for mig” – satme dumt altså!

Computeren var rimelig skramlet efter at have fulgt mig i så mange år – til eksamener, forelæsninger, opgaveskrivninger, bloggin’, rejser og efter at have været spækket med millioner af billeder, der HELDIGVIS kunne reddes! Jeg besluttede ret hurtigt at der skal en ny Mac til. Så lige nu går jeg og venter spændt på at få leveret en af de sprit nye Mac’s i slutningen af december. Men det faktum at jeg ikke har min egen computer har klart sat sit præg på mængden af indlæg – men også på looket, da jeg ikke må installere Photoshop på denne Bæ-PC. Nøj hvor er det dog svært at vænne sig til andet end Mac. Men det er dog ret sandsynligt at det bare drejer sig om modvilje!

Det er i den grad blevet gjort mig tydeligt at “ordenligt udstyr” har stor betydning for både kvaliteten, lysten og inspirationen til at lave indlæg – fordi jeg gider næsten ikke nu: tasterne føles underlige, de sidder for tæt og genvejene er piv irriterende og farve- samt skærmkvaliteten: hæslig! Der er meget i vejen – first world problems og jeg burde faktisk bare holde kæft.

Mon jeg har undskyldt det nok nu, for det her lidt grimme indlæg? Er I forberedte på at I ikke får en collage, men et helt “old school” line up af mine seneste favoritter fra ELLOS ? Fordi det var faktisk bare det jeg ville frem til 😛

rullebordDay Home Drinkvogn

taepBeni Q Rug

 

skaermbillede-2016-11-13-kl-16-48-57

Hylde Helda

    Svar