VORES TØRRELOFT

Limited uld puder fra…

20. november 2016

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetDet sidste års tid er I rigtig mange der har spurgt til mine smukke mørkegrønne uldpuder med skindapplikationer, som har stået lidt forskellige steder i lejligheden. Nogle ganske få af jer har også fået mailadressen på hende der fremstiller dem, når jeg vidste at hun lige havde tid til at sy et par stykker i hendes travle hverdag.
“Pudemageren” er min allerbedste veninde Malou, som er uddannet skrædder og som udover at være make up artist på diverse medier også har sit eget brand Mr. Charlie – hvor hun syr costummade hverdagstøj, scenetøj og boligelementer.

Min kære Malou har nu syet et begrænset antal af de smukke puder  i “håndplukket” 100 % uld – uld som hun selv fløj hele vejen til Paris for at udvælge. Puderne er i den grand lavet med kærlighed og de kan købes ved at skrive en privatbesked på hendes FB.

Hvis I bladre mine indlæg igennem, kan I nemt spotte puderne en del steder 🙂

I den nærmeste fremtid kommer der flere fine pudedesigns op på hendes FB – så hvis I er til “Limited håndarbejde” skal i følge med derover 😉

www.facebook.com/mrcharlieshop

eller på Instagram: MrCharlie__

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a8 preset
Processed with VSCO with a7 preset

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.