GRØN

Grønne rengørings produkter

21. november 2016

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset
Clickbait ? Ej – den er god nok i min optik. Men jeg regnede ikke lige med at jeg ville fange så forfærdelig mange af jer, hvis titlen handlede om rengøringsmidler – fordi det gør indlægget! Men giv det lige en chance og et par linjer mere, fordi det vil altså ændre jeres liv og opbevaringsplads!!!!

Instagram er roden til meget af min inspiration og fornyeligt opdagede jeg det svenske firma “Pure Effect“, der fremstiller rengøringsprodukter der både er sunde, miljøvenlige og virkelig pæne. SÅ pæne at de ikke står under vasken herhjemme – men fremme på køkkenbordet. Det smarte er også at man kun behøver 1 produkt til alle overflader. Det er altså slut med at have en milliard forskellige produkter stående. Herhjemme har vi ikke særlig meget opbevaringsplads i køkkenet eller på badeværelset, så det er virkelig rart at vi nu har fået plads til andre ting, de steder hvor vores rengøringsprodukterne ellers optog plads.
Processed with VSCO with a7 presetPure Effect filosofi bygger på troen på at vi skal leve med en større bevidsthed og skabe sundere liv og et mere bæredygtigt samfund – ved at undgå kemikalier. De har derfor med hjælp af bioteknologi løst rengøringsproblematiker som endda kemikalier ikke kan løse. I kan læse mere om bioteknologien her.

Produkterne er noget dyre end hvad man plejer at bruge på rengøringsprodukter, men tilgengæld holder de også længere. Jeg har et starter Kit med en ALLRENT, en Kalkfjerner og sprayflaske, hvilket koster 400 Svenske Kroner, omregnet ca.  302 DK.Kr.

En ALLRENT refill på 300 ml koster omregnet ca. 175 kr. Men her vurderes der også til at være nok til ca. 6 måneder – afhængig af hvor ofte man har behov for at gøre rent, hvor stort eller småt man bor og hvor mange børn man har, samt andre varierende faktorer – er du “en Monica” eller er du ik’?! En ALLRENT svarer til  60 liter opblanding eller til 120 opfyldninger af sprayflasken og så kan den som nævnt bruges på mange overflader: vægge, gulve, borde, keramik, spejle, vinduer…

Men virker det så ? JAH – ellers havde jeg ikke skrevet om det og tippet jer om det 🙂 . Jeg har testet det i 1,5 uge og jeg er slemt tilfreds. Og så må jeg altså lige tilføje at det er altså er sjovere at gøre rent med rengøringsmidler, hvor man ikke behøver at have handsker på og frygte et nældefeberangreb af dimensioner! Og så er det virkelig rart at vide at ens hjem ikke bliver forsejlet med et lag af kemikalier, som både en selv og børn til dagligt er i berøring med.

Forsendelsen er indtil årskiftet lidt pricy: 100-200 kr. afhængig af hvad man bestiller. Men da efter bliver det billigere og Pure Effect bliver da også at finde i et par butikker eller 3 herhjemme 🙂

Happy green cleaning 😉
Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset

 • Svar
  Anine
  27. november 2016 at 11:04

  Uh det vil jeg glæde mig til at prøve:-) Ved du hvor det kan købes i DK????

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   28. november 2016 at 7:07

   Igen steder endnu – men på deres hjemmeside bliver det offentliggjort i det nye år 😀

Svar