VORES TØRRELOFT

Så har jeg fået den hjem

25. november 2016

Annonce indlæg m. affiliate links

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetTeaktræ og Panthella lampen er symbiose når det er bedst!

Processed with VSCO with a7 preset
Så har jeg fået den leveret hjem – min ene ud af mange drømmelamper = Panthella bordlampen. Og den har allerede været lidt på tur i stuen og er nu endt her indtil jeg har fundet mig mit drømmeskrivebord, hvor den er tiltænkt.

Jeg har i årevis drømt om at eje Verner Pantons Panthella lampe. Min tidligste Panthelladrøm var gulvlampen, men den fik jeg udelukket sidste år, da jeg fik lov til at låne min nabo’s. Ved at låne den kunne jeg hurtig se at den umiddelbart ikke rigtig passede ind i nogle kroge eller ved siden af nogen af sofaerne – den var simpelthen for stor. Drømmen blev sløjfet og erstattet af bordlampe versionen og den er nu erstattet af den nye mini version, som I kan se på billederne.

Lampen kan købes hos hos Royal Design som virkelig har mange spændende brands under sig og en masse god inspiration til årets julegaver.

De nye Mini Panthellaer fås i mange farver og med metal skærm, som var det oprindelige design Verner Panton havde tiltænkt sine lamper. Men på daværende tidspunkt var der ikke teknologien til det, så lampeskærmene blev fremstillet i opal akryl. Og det er netop den med akryl jeg nu har – den der hedder Panthella Mini hvid Opal

I kan se alle de nye panthella farver i dette indlæg 😉 Inkl. den sorte…

Processed with VSCO with a8 presetDet er meningen at lampen skal stå på mit fremtidige skrivebord, men indtil videre passer den fint her.
Processed with VSCO with a7 presetLampen har 3 forskellige lysniveauer som nemt kan indstilles på touchkontakten.
 • Svar
  Nadia Kaplan
  26. november 2016 at 10:38

  Den er godt nok smuk. Dejlig simpel og ren 🙂
  Tillykke med den.

  Rigtig god weekend.

 • Svar
  Gitte
  28. november 2016 at 20:53

  Min mormor havde de lamper. Både gulvlampen og den store bordlampe. De er SÅ flotte! Jeg kan godt forstå du er glad for den 🙂

  • Svar
   Frøken Overspringshandling
   29. november 2016 at 10:27

   Der er bare et eller andet nostalgisk over den 😀 Men det var jo også en kæmpe stor generation der var trendy med dem. Vi kommer til at tilbyde vores unger By lassen stager og Eames stole en masse 😛

Svar