INTERIOR & DESIGN

Vores nye lampe – når sivstrå spreder hygge og god samvittighed

5. januar 2017

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset
Jeg har fået mig den fineste lampe, som udover at være helt uvirkelig pæn, også spreder den mest fantastiske hyggelige belysning igennem sine flettede sivstrå.

Og skulle jeg en dag blive træt af lampen, så kan jeg pille den ned og komme stofposen som lampen så fint er pakket ind i ved levering, ned i – og vupti så har jeg en kurv! Det er så smart og gennemtænkt. I kan se “forvandlingen” på deres hjemmesiden.

Lampen er fra svenske glcgreen, som producerer bæredygtige interiør til kræsne kunder – altså den slags “kræsen”, som ikke kun har fokus på det endelige produkt, men som har øje og smag for hvordan produktet er fremstillet – altså “os med samvittighedsfuld materialisme” ;P . Jeg kan simpelthen ikke sige det nok og jeg kæmper lidt med, hvordan jeg skal få bæredygtighed til at lyde smart i stedet for kedeligt, som jeg lidt går og tror at mange stadig synes. Eller måske jeg bare er fordomsfuld og dømmer den danske befolkningen helt hidsigt ? Jeg ved det ikke, men jeg tror på at vi om ganske få år ALLE er bedre til kigge på hvordan produktet er fremstillet og til at både tænke miljø og fairtrade ind, når vi handler.

Tilbage til lampen…

Det er faktisk ikke helt meningen at lampen skal hænge her nede i denne del af stuen. Faktisk skal den ind og hænge i soveværelset, men da vi i øjeblikket går med rigtig mange store og små bolig projekter (mere om det i løbet af næste uge), så afventer jeg lidt med at hænge nye ting op. Unødige huller i loft og væg er jo fjollet!

Alle produkterne fra glcgreen er unikke, håndlavede og så kan man være helt tryg med at have det på lille purks værelse eller i “pille-højde”, da det hele er fremstillet af naturlige materialer uden brug af giftige sprøjte eller farve.

” There will always be new ways to make products “greener” and we will continue to find them” skriver glcgreen på deres hjemmeside – smuk ambition!

Lampen er fremstillet i råmaterialet ” Abaca” og hedder “Ilawod Lamp Shade“.

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset

 • Svar
  Nicke
  5. januar 2017 at 14:22

  Ser godt ud! 👍 Intressant story från GLCgreen med socialt ansvar!

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   5. januar 2017 at 14:33

   Takker 🙂
   Det er nemlig et super initiativ!! <3

Svar