GRØN

Jeg har fået Pakker fra Helena Christensen

6. januar 2017

Kortene er sponsoreret – indlægget er ikke.

img_5013

img_5029-1

img_5044-1 YES, så prædiker denne bæredygtige glade trunte igen lidt – men denne gang sammen med Message Earth og klima-krigeren Helena Christensen. Ej faktisk, så vil jeg bare gerne vise jer disse 17 fine plante/blomster kort, som jeg fik tilsendt for et par dage siden af  Message Earth, der har helliget sig at fremstille miljøvenlige designprodukter.

De smukke fotografier er taget af Helena Christensen og al’ materiale anvendt er “eco-friendly”. Kortene er lavet af 100% genbrugspapir, blækken/farven er udvundet vegetabilsk og folieposerne er bionedbrydelige – ligesom kortene selvfølgelig er printet Co2-neutralt på vindmølleenergi! Jeg bliver gang på gang så overrasket over, hvor meget der kan lade sig gøre uden at skade miljøet – I freakin’ love science!!!!!

img_5148-1

img_5066-1Gad vide om den så kan spises?

Nu da jeg har fået kortene har jeg sat mig for at skrive et personligt kort til 17 mennesker i min omgangskreds og levere det på “gå-ben” eller cykel ; Mere CO2-neutral kan jeg vidst ikke blive i den sammenhæng 🙂 Heldigvis kender jeg alt for mange dejlige mennesker i denne by, som fortjener lidt kærlighed på skrift. Nu er det bare om at vælge…åh åh åh

Kort kollektionen hedder Greetings By Helena Christensen og i kan finde en forhandler her

Godt Nytår <3

img_5052-1

img_5143-1

img_5153-1

  • Svar
    Julie
    6. januar 2017 at 17:32

    Sikke fine kort! Perfekte til tak-fordi-du-er-dig-kort!
    Kan ikke huske om det var sidste år, at du lavede et indlæg om plante trends i det kommende år, kan man mon ønske at du laver sådan et igen for 2017? :-)))

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.