VORES TØRRELOFT

Cool Terrazzo Bakker & naturligt interiør fra Cozy Livings “Tribute To Nature”

11. januar 2017

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-03-37

Interiør kollektions katalogerne bliver for tiden udgivet i flæng og jeg sidder som en anden Juila i “barne-alder”, der kunne bruger timer på at pege ønsker ud i julens tykke BR katalog (se bare denne Youtube Video – jeg husker stadig lige præcis dét katalog. Og jah, jeg tror man var barn lidt længere den gang jeg var det :P). Begejstringen er i hvert fald lige så stor – oplevelsen dog ikke helt den samme. Men det skyldes kun, at jeg ikke kan sætte så mange æselører, at det er de “ikke-æslede” sider, som bliver fremhævet.
Jeg var også typen der smed neon highlighter over ALT i mine sygeplejerske bøger – det HELE var jo vigtigt! Jeg både havde og har fuldstændig misset pointen med at “hightlighte” – jeg er åbenbart nem at imponere! Så i dette indlæg har jeg begrænset mig, så I også har lidt at gå på opdagelse i-

I sidste uge viste jeg nogle fine favoritter fra Nordal’s SS17 kollektion i det meget sigende indlæg “Jeg vil gerne have det hele…” og i dag er turen så kommet til Cozy Living Copenhagens katalog, som også må siges at indeholde mange fine interiør elementer.

Naturmaterialer udgør kernen i kollektionen, som både byder på sten, glas, uld og træ.

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-02-39Terrazzo bakkerne der både kommer i en rund og rektangel version, må siges at udgøre en af mine ultimative favoritter. Nordals kollektion byder også på et “Terrazzo indslag” i form af et virkelig smukt og enkelt skrivebord. Forleden fik jeg af vide  af den tidligere ejer af vores lejligheden, at der gemmer sig et Terrazzo badeværelse under vores fliser – jeg fornemmer et tema! Og kærestemanden frygter mig med en lægtehammer 🙂

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-02-15Der er planter på billedet… Enough seen = jeg er pr. definition solgt.

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-03-22Spejle i et antikt og romantisk look. Men som med garanti, med den rette styling, kan trækkes over i den lidt mere rå og industrielle banehalvdel.

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-03-48Jeg kan stadig ikke få nok af kurve og disse er virkelig smukke og bastante.

skaermbillede-2017-01-11-kl-18-04-08

Jeg har i princippet ikke plads til flere stole, hvis jeg skal nå mine “stole-mål” for 2017 – men det har jeg ikke råd til at opnå. Så jeg ønsker mig også lidt disse… mest pga. deres retrolook, men også fordi den ene virkelig har en smuk grøn farve.

Svar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.