VORES TØRRELOFT

Lykken er at have gode og kreative blogger kollegaer – Nu kan jeg få styr på starten af 2017

28. januar 2017

Kalenderen er en gave og indlægget må derfor betragtes som værende Reklame.

atelier-aarhus-3-of-28

atelier-aarhus-1-of-28
Digitalt mig her og digitalt mig der! Jeg er muligvis fuldstændig og aldeles afhængig af mange digitale telefon-hjælpemidler i det daglige; alt fra Bank, E-boks, lys (lommelygte), vejkort, spejl (selfiekamera),  lommeregner, Mailboks, kamera, vejrudsigt, Pendlerkort, Aviser, kommunikation…. og meget meget mere. Men der er alligevel bare én ting, især i det daglige, som jeg trods flere forsøg, vitterligt ikke har formået at lade digitalisere; og det er min kalender!

Jeg sværger til de gamle analoge kalendere! Intet andet har jeg nogensinde fået til at fungere i mere end 3 uger.

For mig føles den digitale kalender af en eller anden uransagelig årsag bare HELT og aldeles forkert, samt unaturlig. Jeg oplever næsten at gå hen og blive latent vred, når jeg skal taste en aftale, mødetid eller andet ind i den. Og mindst lige så vred/irriteret oplever jeg at blive, når jeg skal ind og tjekke selvsamme kalender. Det er skørt og skisme noget underligt noget altså – men det er altså sandt, virkelig sandt! Jeg både satser og håber på, at jeg ikke er den eneste, som har det sådan ?! Er jeg ?

Jeg ville lidt ønske, at jeg kunne lide at bruge min telefons “medfødte” kalenderfunktion eller bare en af de efterhånden MANGE kalender APP’s, jeg over tiden har kastet penge efter. Det ville både være hurtigere og mindre tungt at slæbe rundt på. Men jeg kan ikke… måske endda “vil jeg ikke”.
Et eller andet sted så oplever jeg det egentlig også som ret befriende, mere trygt, samt mere overbliksskabende, når jeg kan tage min kalender frem og f.eks se mine udstregninger og mange pile der illustrerer, at jeg har byttet rundt på noget, for at få min hverdag til at “gå op”. Jeg føler, at jeg nemmere kan tracke de ting der i dagenes løb er blevet ændret – det giver mig ro! Rigtig meget ro! Mest fordi jeg ofte er lidt halv distræt, på trods af at jeg har godt styr på de ting jeg laver. Problemet er bare at jeg ikke har en skid styr på de ting der foregår imellem de ting jeg laver 😛

Men sådan er dét! Og dertil vil jeg gerne sige, at jeg elsker og jeg gentager: “ELSKER” at slæbe rundt på en “tung” kalender!

Min Kalender fra Atelier Aarhus

Og med det sagt vil jeg lige fremvise min kalender, som er en virkelig virkelig smuk en af slagsen – jah, det er næsten en smuk bog, rummende hele mit liv <3

Kalenderen er designet af 2 af mine blogger kollegaer; Chaotic Harmony & Emma Martiny, som står bag den visionære design virksomhed “Atelier Aarhus“.

atelier-aarhus-7-of-28En anden ting jeg absolut elsker ved Atelier Aarhus kalenderen er dette faktum: “Kalenderen er produceret med øje for bæredygtighed. Dens materialer overholder kriterierne for både det nordiske Ecolabel og EUs Ecolabel. Genanvendelse og reducering af energiforbrug har været i allerhøjeste fokus ved produktionen.

atelier-aarhus-15-of-28Simpelt og æstetisk smukt design… Den er svær Instagram venlig <3

Jeg kan ikke beskrive hvor meget den kalender lever op til mine daglige behov. Udover at være fuldstændig fantastisk smuk, så er den helt igennem praktisk og funktionel.

Jeg har tilmeldt mig Atelier Aarhus Nyhedsbrev, så jeg er sikret en “heads up”, lige så snart 2018 kalenderen ser lyset omkring september måned. Kalenderne bliver nemlig kun trykt i en begrænset oplag – så det gælder om at være hurtigt ude!

Min “2017” er desværre allerede udsolgt. Så jeg beklager selvfølgelig at jeg først får delt denne finhed med jer nu 🙁

atelier-aarhus-13-of-28Jeg kigger dagligt i min kalender. Som sygeplejerske har jeg mange skiftende vagter, og så har jeg jo også et blog- og interiørjob der skal passes – og dermed en masse deadlines.

atelier-aarhus-8-of-28

atelier-aarhus-14-of-28

atelier-aarhus-18-of-28Hver dato har en side – og så er jeg vild med “To do” checklisten.  Jeg kan ikke beskrive hvor begejstret jeg for at kunne sætte et “flueben”! Og nu kan jeg gøre det for det fuld skrue, i dertil tilrettede bokse.

Bogmærket i messing er en lækker lille detalje der følger med.

atelier-aarhus-24-of-28“Flueben” – en af hverdagens fineste/mest befriende handlinger!

atelier-aarhus-20-of-28Jer der var teenagere i 90’erne – husker I hvordan man dekorerede sin Mayland Kalender, med kort, udklip, klistermærker og hilsner fra klassekammeraterne? Inden September var omme, havde kalenderen vokset sig dobbelt så tyk! Av.. jeg havde meget Diddle og udklip fra magasinet “Mix” og “Vi Unge” 😛

atelier-aarhus-22-of-28

Måneds- og ugeoversigt.

atelier-aarhus-23-of-28

 

  • Svar
    Mette
    5. februar 2017 at 8:12

    Du er sgu da bare den sødeste! :-* Tak for din søde omtale.

Svar