INTERIOR & DESIGN

Skal jeg tilmelde mig “Gør Det Selv Mesterskaberne 2017” – gør du ?

7. marts 2017

Indlægget er sponsoreret

dd1

diy7

diy8Sidste år stod jeg i en situation hvor min materielle nærighed gjorde mig genial og kreativ – eller i hvert fald noget derhen af. Fordi ideen er jo allerede udtænkt af diverse producenter, jeg syntes bare det er sjovere og billigere at lave mit eget – så det gjorde jeg 🙂
Situationen blev frembragt af en ny og virkelig smuk plakat på 70 x 100 cm og det faktum, at jeg synes at store og pæne rammer er ALT for dyre.

Jeg har bestemt min andel af DIY/gør det selv projekter bag mig – store som små, som jeg deler her på bloggen. Og så har jeg planer om en hel del i det indeværnde år; lige fra indendørs plantekummer til et sildebensskrivebord.
Der er bare noget selvtilfredsstillende ved at lave sit eget!
Og så er der ikke noget bedre end den der følelse af forventningsfuldhed og den lille snert af: “er jeg gal eller genial”?
Altså jeg elsker absolut alt; lige fra ideen, til krusedulletegningen, til den forventningsfulde tur i SILVAN og hvor projektet ellers tager mig hen, til når jeg står med projektet i hænderne (og virkelig tænker at jeg er gal), frem til det øjeblik hvor det endeligt står færdigt. Det er et kick!

For ikke at tale om det øjeblik, hvor man deler sit resultat med andre – fysisk eller på de sociale medier. Det er ubeskriveligt hyggeligt og nok en af de ting jeg elsker allermest ved at have bloggen; altså det med at kunne dele og bidrage til andres inspiration 🙂

Nok om det, fordi…

Jeg har meget passende, takket “jah tak” til at sprede lidt “Gør det selv” kærlighed i samarbejde med SILVAN. Hvor andre har optur over kampagner med hårshampoo, har jeg det for vildt over et byggemarked – det siger nok mere om mig! Men jeg elsker virkelig at fise rundt i SILVAN og kigge på ting jeg enten har brug for eller som jeg kan sørge for, at jeg får brug for! Eksempelvis endte jeg engang spontant med at købe træ til nye vindueskarme. Erkendt et virkelig underligt projekt at overraske sig selv med! Men det skete! Jeg ringede kærestemanden op og satte ham i sving med at måle akut op, så den rare mand i savrummet kunne skære træet præcist til. Bum – så var der nye karme!
Nu ved I godt, at dette er et sponsoreret indlæg og at jeg naturligvis kun tager kampagner ind jeg finder relevante og som jeg kan stå inde for. Ergo kan I kun forvente at jeg siger pæne ting om SILVAN, fordi jeg netop KUN har pæne ting at sige. Så det er ganske helt og aldeles reelt når jeg siger, at jeg i årevis har handlet i SILVAN i Nørrebro Centeret (10 år cirka) og at jeg vitterligt altid har fået en yderst venlig, kompetent og løsningsorienteret service, når jeg er kommet med mine ideer, nogle gange helt uden planer.

Der er vitterligt kun SILVAN kærlighed her fra!

Gør det selv mesterskaberne 2017

Det jeg egentlig vil informere jer om er, at SILVAN i øjeblikket afholder “Gør det selv mesterskaberne 2017“, hvor alle med 1 billede eller 7 af et selvgjort projekt, kan deltage.

Så hvis du har lavet en super fin garderobeløsning, lavet dit eget spisebord eller noget andet kreativt – så skal du altså tilmelde dit projekt!
Der udloddes 3 vindere i 3 forskellige kategorier, som hver især får et gavekort på 15.000 kr. til SILVAN – og dermed penge til nye projekter. Og man kan virkelig komme vidt omkring for 15.000 kroner!

Så del jeres bedste projekt med os!!! Jeg er så nygserrig! Og hvis I gider må I gerne linke til jeres post i mit kommentarfelt, så jeg kan se hvad I har fundet på – måske jeg kunne finde et par projekter mere, at tilføje årets “to do” liste 🙂

Og så vil jeg lige hilse at sige at de mange Gør det selv projekter der allerede ligger, altså udgør en vældig god “inspirationsbank”. Store som små Gør det selv projekter; fra at lave sin egen smarte hylde, til bygge sit eget orangeri eller husseng, lægge sildebensgulv eller lave denne med humor.

Sådan deltager du

 • Mesterskabet løber i perioden: 3.Marts – 31. Marts.
 • Du tilmelder dit projekt her.
 • Upload 1-7 billedere af projekt inkl. en kort beskrivelse
 • De 3 kategorier man kan deltage i er: ‘Den gode ide‘, ‘Den bedste udførsel‘ og ‘Den havde vi ikke lige set komme´.
 • Så gælder det ellers om at dele dit projekt, så du kan få en masse stemmer ( f.eks. på facebook)
 • De 20 projekter, der opnår flest stemmer, går videre til en jury bestående af eksterne eksperter og ansatte i SILVAN. Juryen vil finde en vinder i hver af de følgende tre kategorier.

gds-mester5


Sådan laver du rammen

Materialer 

 • Magnetliste: 139,95 kr. for 2 meter.
 • 4 stk. Fyrtræs lister fra Silvan (Fyr no.5: 5 mm x 27 mm x 1200 mm). Pris pr. stk: 10,74 kr. De har virkelig mange forskellige – så vælg ud fra dit ønskede look.
 • Brun Lædersnøre fra Panduro Hobby: 59 kr.

Den samlede omkostning for lister, magnetbånd og lædersnørre blev 242 kr. og jeg fik 2 fine rammer ud af det (den anden malede jeg sort).

Ikke medregnet er: sandpapir og evt. maling

diy3

Guide 

Dette DIY er uden tvivl den nemmeste og hurtigste jeg nogensinde har præsteret, sammenlignet med mine hjemmebyggede radiatorskjulere, opsætning af metrofliser og mine mange istandsættelser af forskellige teaktræsmøbler. Men den er lige så meget et Gør det selv projekt, som alle de andre 🙂

 1. Sav listerne til. I de fleste byggemarkeder har de et saveområde, hvis man ikke lige selv har en sav. Jeg lagde en halv cm. til i hver ende så der er plads til lædersnøren. Så jeg savede mine lister til 71 cm. Jeg vil dog anbefale at man lægge 1,5-2 cm til så der er bedre plads til snøren 😉
 2. Giv endestykkerne et lille puds med sandpapir, så de fremstår pæne
 3. Hvis du vil male listerne, så gør du det nu 🙂
 4. Monter magnetlisten på midten af trælisterne. OBS: magnetlisten skal klippes lige så lang som plakaten og ikke som trælisten. Der skal jo være plads til lædersnøren 😉
 5. Monter listerne i toppen og bunden af plakaten. Bind en knude i hver ende af lædesnøren og “squiz” den ind imellem listerne. Man kan også bruge reb eller en tyndere tråd med en træperle eller lignende i stedet for knuden. Det vigtigste er bare at snøren ikke kan glide imellem og ud af listerne. Alternativt kan man klipse snor/snøre på en af siderne indenvindig.
 6. Lav en ramme mere ud af resterne 😉

diy6Klar til at blive klasket sammen 😉

 • Svar
  kathrine
  7. marts 2017 at 18:01

  Det lyder da rimelig spændende og sjovt! :). Og hvor er du dog bare dygtig med alle de fine ting du selv går hen og laver 🙂

  God aften!
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   7. marts 2017 at 19:23

   Jah, det kan da i hvert fald aldrig skade lige at give et bidrag – jeg kunne i hvert fald snildt bruge 15.000 kr. 😛
   Og tusind tak <3

 • Svar
  Sara
  8. marts 2017 at 10:18

  Der er så meget grimt DIY derude. Du laver fede ting, så selvfølgelig skal du melde dig til konkurrencen. og alle os der følger dig hepper fra sidelinjen 🙂

 • Svar
  Annia
  15. marts 2017 at 10:09

  Så fed konkurrence. Den måtte man da lige tilmeldes 👌🙈
  https://www.silvan.dk/gds/project-page?pId=1186

 • Svar
  Rikke
  24. marts 2017 at 15:28

  Jeg synes det er mega hyggeligt, at når jeg trykker på ordet “orangeri” kommer mit hus frem. Tak for det ❤️

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   25. marts 2017 at 14:49

   Det var så lidt – det er simpelthen så fint!!! Pøj pøj med mesterskabet 😀

 • Svar
  Hannah
  25. marts 2017 at 13:09

  https://www.silvan.dk/gds/project-page?pId=1875
  Vi gik amok i januar sidste år og købte et sommerhus. Bor til leje i en 2værelses på Nørrebro, så der var delte meninger om at låne penge til sommerhus fremfor andelsbolig. Ærligt? Så har vi masser af luft, plads til os, plads til venner og plads til hobby. Vi har ikke bygget før, men tjek lige vores første og seneste gør-det-selv terrasse

  • Svar
   Copenhagen Wilderness
   25. marts 2017 at 14:50

   Øj hvor er det hyggeligt og flot! Jeg bliver helt misundelig på den prioriteringen I har foretaget! Tillykke med det <3 😀

 • Svar
  Kimmie
  26. marts 2017 at 1:47

  Det her må jeg prøve vores gamle tilbygning er lavet om til orangeri og kan sagtens lave mere derude https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155259450268629&id=796878628

Svar