VORES TØRRELOFT

Vores nye lænestol i egetræ og kernelæder – nu skal vi kæmpe om pladsen.

23. april 2017

Indlægget er sponsoreret af ILVA.

it1Vi har endelig fået den rareste lænestol hjem, som jeg i ugevis har glædet mig til at få leveret. Vi taler nedtællingsstadiet i bar’ forventningsglæde!!!

Lænestolen har mentalt været på lejlighedstour, lige siden den kom på ønskesedlen og der er ikke ét rum, hvor jeg ikke drømmer om at have den stående.
For øjeblikket er hele lejligheden dog et stort rod af maling, flyttekasser, spartelmasse, manglende gulvlister og døre. Men jeg kan altså ikke vente med at fremvise den, så jeg fandt den plet i lejligheden med mindst rod og fik pakket den ud. Og så kan I også få et lille sneak peek på vores næsten færdige betongulv i samme omgang – er det ikke bare helt vildt flot?????!!!!! Amen jeg har stadig svært ved at få armene ned… nok mere end jeg kan sige om sildebensprojektet… mere om det senere 😉

Og yay… altså for ALVOR “yay“, hvor er den dog pæn! Så nu kan jeg ikke lade være med at tænke på om vi mon skal købe den tilsvarende sofa (særligt fordi Elmer har taget imod den helt uden klør). Man kan ikke have for mange sofaer, kan man vel?

it3Lænestolen er fra ILVA og hedder Tirano – og den er såååååå behagelig at sidde i. Og så er jeg vil med dens formsprog, som jeg personligt synes har træk tilbage til 1950-60’ernes arkitekttegnede stole – i hvert fald stellet 🖤. Og det er nok den største årsag til at jeg er så vild med den.

For øjeblikket bor jeg i den, nu hvor alt andet er pakket væk – den er både mit kontor, min hjemmebio og mit “zen place”. Og så absolut elsker jeg, at den er stor nok til, at jeg kan sidde i skrædderstilling i den, når min ankel igen en dag er med på det!

it4Prismæssigt ligger stolen en del over det prisleje, som de fleste måske vil forvente af en lænestol fra ILVA. Men når man kigger på materialerne og kvaliteten så synes jeg at prisen er aldeles fair. Lænestolen er udført i hvidolieret egetræ, med det lækreste stel af kernelæder og med et betræk i farven “Sandy Desert”.

it5Hvis man er en bitte smule tålmodig anlagt, kan jeg dog uden at love for meget stærkt antage, at lænestolen snart igen kommer på tilbud. Generelt synes jeg at ILVA er flittige til at have gode rabatkampagne i deres forskellige interiørkategorier.

it6Lænestolen er en del af ILVA’S Trendy Living kollektion: trenden”Nordic Nature“, der bl.a. også rummer keramik, sofaborde og denne smukke stol med fletsæde. I kan se de 5 øvrige trends; Nordic Noir, Boutique Hotel, Historie, Simple Construction og Exclusive her.

it2

it9

 

    Svar

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: No posts found.

    Make sure this account has posts available on instagram.com.